og har faktisk trenet mye til meg å være i det siste ,-)

I går hadde vi gjenomgang av bronsemerke og på testen var vi godt unna o’en men ….. øvelsene er ikke befestet :-) Vesla er ornt’li go hu, men neeeei jeg stoler vel ikke heeeeelt på henne enda :-) Det var nemlig en veldig søt lita frøken på 2 bein der som ble overfalt av en velddig veldig glad golden («,)

Den 2 bente er ei tøff jente og selv om hun skvatt litt med en gang ble det ikke noe gråt, bare fortalte mamma’n sin at hun hadde fått suss av Coco ;-)

Jeg håper Cora lille får litt mer ‘selvkontroll’ etterhvert…..Jobber med saken men enkelte ting har den gyldne noe tung for :-) .

Sisit helg var vi på sosialisering i Mjøndalshallen. Masse folk og hunder og noen steder var det nesten umulig å komme frem. Men Cora tok rett og slett fart og hoppet i det så det var bare å henge på slep…..Deilig å se hvor trygg hun var med så mye rundt seg, til og med oppe på galeriet. Der tror jeg hun synes det var toppers – så mye å se på :-) Og ja, jeg fikk også lyst til å starte igjen ;-) Så nå blir det bronsemerkeprøve om ca 14 dager….MEN je er langt fra sikker på hun mestrer forstyrelsene *knis knis* AV-sosialisering og generalisering er blitt nedprioriert og det merkes , knis knis, mulig det blir noe hastverkstreninger fremover ……. Så alt er ved det samme gamle ;-)

Ha en fin dag folkens, stikker en tur på jobb mens pelsdyra får passe heim ;-)

Comments are closed.