Oi oi oi, hvor det nå trenes om dagen, motivasjon er på topp hos både meg og Betty nå. Å gjøre det middels på stevne er bra det, for da kommer vi skikkelig igang med trening ! eh….. mulig vi burde trent før stevne og ikke etter ….?

Mandag ble det en lang tur bare, men tirsdag ble det 2 økter ; først en kjapp og effektiv på treningsbanen med Andreas før jeg dro til skogs for å være figurant for en kommende redningshund som var oppe til prøve på ‘mørkerundering’. Det var faktisk ganske morsomt å ligge i skogen i ‘mørten’ og lytte til alle merkelige lyder i en halv time. Pussig hvor mye man hører og ser i mørket som man aldri ser eller hører på rundering i dagslys …?

Og ikke nok med det, brått bestemte jeg meg for å ‘besøke’ agilitygjengen som for tiden trener inne i ridehall et par kvelder i uka. Jeg er ikke helt fornøyd m Betty’s kontakt på fri v fot så planen var å snike meg til litt kontakttrening med forstyrrelser. Oppsummert ble det ikke bare litt kontakttrening m fortyrrelser, men masse trening ! Noe vi helt klart trengte, og dyret ble bra sliten når vi ga oss.

Kort økt igjen i kveld, for tiden jobber vi en del med tempo ut til ståmarkør / apportdirigering noe som det virket som løsner litt nå. Tempo generelt er ikke veldig bra hos Betty, hun gjør jobben hun blir satt til men ønsker litt mere intensitet og tempo i en del momenter. I dag ble det i det minste mye fart,fjas og lek og da vi skulle gi oss var vel ikke Betty helt klar for det, men hun har hverfall nå krøllet seg sammen i senga og snorker….

Hm, tror jeg følger hennes eksempel jeg, vel altså har jeg ikke planer om å krølle meg sammen i bikkjesenga men i min egen seng :-) Ny dag og nye treningsplaner i morgen !

(«,)

Comments are closed.