Sitter nå hjemme med litt dårlig samvittighet, jeg burde dratt på trening i kveld men …Faktisk har vi gått 1 times tur før i dag og dette er første gang på leeeenge jeg er inne på nett. Skulle gjerne ha sagt at vi har trenet så mye at jeg ikke har hatt tid men det er vel heller ikke sant ;-) Men litt fornuftig har jeg da gjort, nemlig strikket meg en stor god varm genser til å bruke på hundetrening. Neste prosjekt nå blir å strikke eller hekle et varmt dekken til frk snupp, for nå er det kaldt !!! br…..

Årets siste konkurranse for vår del var på Kongsberg i går, og det ble vel ikke noen stor braksuksess…. Men fra tidligere vet jeg at det ikke er den optimale hall og ‘tok det som en erfaring’ selv om jeg gjerne skulle oppnådd nærmere 40 poeng mer …

Fellessitt 10,  fellesdekk 8 ( førerfeil, Betty la seg på ‘naboens’ komando)   Fri v f :Ikke fornøyd m Betty her, hun virket ukons om meg  og preget av miljø, fikk overraskende nok 8,5 så så galt var det vel ikke….? Stå, Sitt, Dekk u marsj.; Synes Betty ‘funket’ bdre, fikk 8,0. Innkalling 8,5. Ruta ; noe ‘usikkerhet’ om retningen fra markør og suset seg inn i ruta fra siden, dobbeltkommando på dekk – karakter 7.  Apportdirigering;  e forholdene og våre forutsetninger greit tempo til markør og bra opptak/innsitt men hups, hun ville ikke avlevere : hærli, da jeg sa slipp hørte jeg det knaset i treværket og brummet i Betty  :-) Hopp o hinder var jeg noe usikker på da det sto nære veggen. Men DET var ikke problemet, hun ville, så nesten ut som hun ikke ‘klarte’ å løfte den opp fra gulvet…. Hallo ….? hva skjer a ??? Men ellers gikk selve hoppet bra begge veier. Neseprøve : også her var ikke Betty på nett, gikk over riktig pinne 2 eller 3 ganger før hun fant riktig og vi fikk 7. For meg så det ut som hun søkte og søkte ….  Avstand, 8,5. Vet ikke om det var fremdrift/ bakdrift /forflytninger eller trege momenter det ble trekt for.

Sum 250 poeng og nr 4 av nesten 20 startende. De foran  oss hadde 252,5 / 262/ 276 så det sier vel litt om at mange hunder opplevde forholdene som litt ekle :-)

MEN- jeg synes slike erfaringer kan være greit å ta med seg og TAKK til Kongsberg Hundeklubb som arrangerer stevner innendørs for oss ! Vi kommer tilbake neste år også vil jeg tro.

Takk også til dere andre det var hyggelig å treffe igjen, og Gratulerer til Maria og Collin som debuterte i kl 2 og oppnådde 176 p og opprykk til kl 3 ;-)

eh,  det blir nok ikke vinterferie fra trening enda selv om jeg droppet ut i dag («,) Allerede i morgen har jeg planer om en LP-økt før mørket kommer ….. noen som vil være med …?

One Response to “Vinterferie ?”

  • Så bra da! Selv om du ikke var fornøyd med poengsummen, var det jo kjempebra ut i fra omstendighetene! Inger-Lise og jeg har tenkt oss på Egge i morgen kveld. (Vi skal nemlig starte i ridehall på lørdag). Være med?