I skrivende stund er vel julen så godt som over, og det kan virke som jeg har hatt ‘flust å stri med’ før jul….. Men neida, bare vært ganske ego og koset meg ,-) Lille Cora fikk sitt julebad også, første gang jeg hadde henne i dusj’en og jopp jeg gruet meg endel men uten grunn. Lille snupp var så snill så ( men skal vel ikke påstå hun elsket det ved første vanndrypp…..?

Ren og pen

Om Pusi ble badet i samme slengen ? Not, det ble IKKE julebad på han innendørs i år. Men Cora tok oppdraget med å snøbade han rimelig godt….

Vel, så var det å komme igang med julepynting da, mye rødt skulle frem men ikke juletreår i år («,)
Her er Cora klar for jul, selv om hun lurer litt på hva jul eeeegentlig er ;-)

Cora ble 7 mnd juleaften og er en enormt trivelig valp som har sjarmert meg i senk :-) Jeg synes muligens hun er ‘noe sent moden’ i forhold til mine tidligere belgere så fortsatt har vi trenet lite. Langt igjen til vi kan stille til bronsemerke men snart er det nytt år og nye muligheter :-) Med denne kulden som har vært de siste to mnd har det også vært deilig å være inne *hosthost* Jopp, jeg skylder på at det er kaldt for Cora, men det har heller ikke vært spesielt varmt og behagelig for meg utendørs lengre perioder av gangen. Rundering har vi trenet noen ganger, og jeg tror det var greit med litt pause. Virker som hun har stor forstrelse for oppgaven, så får tiden vise.

Noe hun ikke forsto like godt var julepakker….

Men det var rasende gøy å frese rundt og rundt i stue med gavepapiret mens jeg satt på gulvet og fristet med godisen som hadde vært der inne :-) Niks, hun fikk ikke alle godisene i en bolle og kunne velge godis selv slik Betty gjorde i gjorde i fjor («,)

Ja, dette har vært et litt ‘rart, vondt og godt’  år på hundefronten. I romjulen i fjor var jeg ganske så utafor mtp Betty’s kneskade og hadde noen tunge mnd på starten av året når sant skal sier men jammen meg sitter jeg på samme sted i år med en HÆRLI unghund og et sært katteskinn i gangen….. («,)

Hm, spennede hvor mye som kan skje på 1 år ;-) Heisan, der var jeg vist blitt sentimital gitt som jeg pleier å bli nyttrsaften :-) Ja ja, Like greit å ta det i samme blogg siden det ikke er veldig ofte jeg oppdaterer ;-(    Sier VELKOMMEN  til 2011, MEN jeg ønsker INGEN endringer i husstanden på mange mange år ;-)

Riktig godt nyttår alle sammen !

3 Responses to “Julen 2010”

 • Kari:

  Mmmmm, bilder også jo :-)
  Fortsatt god jul i heimen med katteskinnet og den gyldene gledessprederen!

 • Mormor:

  Så stoooor hun har blitt. Skulle nesten tro det var tankeoverføring. For jeg var innom dagen før dette innlegget og lurte på om jeg skulle ønske God jul, Godt nytt år og fin 17. mai i samme slengen.:-). Men nå satser jeg på at det blir ett innlegg eller to før 17. mai, så Godt Nytt År til to og firbente.

  • Gerd:

   :-) Takk mormor («,) tror og håper det blir mange innlegg før 17 mai :-)Men greit å være føre var ? Godt nyttår – påske og smøttende maj :-)