skal jeg snart lene meg tilbake i go’stolen og nyte kvelden !

Men neida, jeg har ikke vasket hus eller raket plen eller andre ‘fornuftige’ ting, men noe annet – mye mer hyggelige og fornuftige ting !

Vi har trenet lydighet, gått tur og strikket opp garnet jeg fikk av ei goddsci0002.JPG vennine som driver med garnslanking. ( men har mistanke om at min vennine har fylt opp lagret med masse nytt garn …… ?) Vel, nå sitter jeg her da med et veldig godt og varmt teppe over beina, og skal nok kose meg mye utover høsten med dette når gikta herjer :-)

Dagen begynte med stille og rolig hjemme med kaffe og god fyr i ovnen. Deilig å kunne ta det rolig og virkelig kose seg med lang og god frokost.  Eh.. rolig og rolig -for andre kan det muligens virke veldig slitsomt at hunden trener på å sparke fottball innendørs med en tennisball men siden mitt humør var bra fikk Betty holde på med sitt i dag :-)

 Vi fortsatte dagen med ei treningsøkt av lydighetsøvelser. Noe som gikk sånn bob bob, stakkars hund er nok understimulert og da går ting litt på lykke og fromme. Av erfaring er det ingen vits å gå inn å pirke på ‘greie’ øvelser – det skaper bare frustrasjon i Betty og den jobben gidder jeg ikke å ta, selv om jeg helt klart burde ta tak i det snart … Ja ja – en annen gang ….? snart er det stevne i gjen så nå er det for sent. Jeg hadde jo en plan mot dette stevne om å trene seriøst og se om vi kunne klare ny innendørs rekord ang poeng. Planen er blitt omarbeidet gitt, ( les; det er ikke blitt arbeidet / trenet ) så vi får gjøre det beste ut av det og ha som mål å klare en 1ste premie :-)

PM kom i posten i dag, vi har fått startnr 13 av 21 påmeldte…..

Nå skal det tennes noen duftlys her, og jeg kose meg meg med teppe og nyte roen sålenge Betty også slapper av etter dagens økt :-)

God helg !

Comments are closed.