Ja for meg altså, Frk snuppelure oppdaget nabo’n som var ute og gikk og slang seg med henne en tur . Å hvor deilig det er med en hund som blir med hvem som helst på tur… Husker godt mamma var ‘snurt’ da hun overnattet her hos Betty og måtte gå tur alene, Betty nektet å forlate tomta uten meg.

Vel, fordeler og ulemper med begge deler da…..

Trening : utrolig lite, mest trenet på å ikke gjøre noe innendørs ! Lp i – 20 er ikke min greie for tiden. *host hark* moen fordeler skal man da ha når man har unghund ??? De skal ikke ‘trenes-ihjel’ for tidlig («;)

Men har hatt et par dager i skogen, og Cora går klokkerent. Er så skjønn atte :-)  Om jeg er innhabil ????? Næ tror da ikke det ? Vel, når jeg skryter så uhemmet får jeg vel innrømme at vi er på 3-4-5 slag, kun med funn og ofte med påvirkning. Når vi bruker avanserende figuranter bruker jeg syn for å unngå at hun begynner å søke spor. Men selv uten synspvirkning løper hun fint rett og lang utover. Jeg synes det virker som hun har god forståelse for oppgaven. Er veldig fristet til å teste et tomslag, men da kommer hun vel til å virre rundt ute i skogen til natta tar oss- virker ikke som hun gir opp lett og nei, innkalling vil nok ikke virke tipper jeg ;-)

Fortsatt er hun veldig snill og grei, men har nok ‘kviknet’ noe mer og er vel sikkert noe understimulert om dagen men det er for kaldt til at jeg gidder å trene LP altså og nei jeg vil ikke trene innedørs. Inne skal vi kun være rolige.

Kaldt for lille Pusi oxo, han er ute noen turer om dagene men kommer fort inn igjen oxo. Så trener innkalling på katteskinnet, han kommer oftere enn cora når jeg roper…..Men om det funker i varme ? er vel lov til å være optimist, kjedelig å være realist bestandig («,)

Mye rør om lite dette, men jeg har da fått smakt på mange julekaker og drukket litt kaffe mens jeg har rablet ned noe. Nå får jeg komme igang med julegaveproduksjonen igjen…

Så takk for besøket og ønsker dere en flott kveld. I morgen er det ny uke og nye muligheter….

2 Responses to “Hjemmedag”

  • Mormor:

    Neida, du er ikke inhabil du :-). Dessuten er jeg en gammel mormor som synes søte små er kjempeflinke uansett. En eller annen gang må det vel bli varmere vær, og siden hun blir med alle, så kan det jo hende mormor går forbi en dag, men da skal du kanskje passe på så hun ikke blir kidnappet :-)

    • Gerd:

      knis – om du går forbi her en dag mormor vil jeg bli fryktelig fornærmet om du ikke kom innom og tok en kaffe først ;-)Om om du kidnapper henne er det mulig du vil angre litt når du kommer hjem med ny-erververingen…….Hun tar ganske ‘stor plass’ nemlig («,)