Onsdag ble lille sjarmtroll 6 mnd, og vekta er sånn ca 21 kg. Ja hun begynner å bli stor -OG mektig bortskjemt ….

Shit shit shit : jeg lovet meg selv at min neste hund ALDRI skulle bli like bortskjemt som Betty var, men …..Nå er det verre enn noen gang i heimen ;-(   Så stol ikke på hva jeg lover ;-)

Og sånn ellers trives vi godt sammen, stort sett da vel og merke. Hender titt og ofte at Cora også tar seg en kjapp avstikker og hilser på andre folk og dyr mens jeg står igjen og hyler hiiiiiiiit , men etterhvert forstår jeg at det bare å krype til korset og gå og hente krapylet. Jopp, dette skal jeg ta tak i – snart («,) Om hun tar et nei for nei ? eh, nei ….. Om hun forstår nei ? eh , tjaa jo vel hun kunne det en gang men pytt, konsekvensene driter hun i desverre :-) Men hun er jo veldig søt da («,)

Runderte i helgen, og ja ser ut som det sklir greit på skinner. Morro morro. Bare veldig korte økter, med og uten påvirkning varierer. I helgen gikk hun snor-rett og langt ut og avleverte melding flott. Jeg er så stolt av vesla atte :-)

Burde vel vært en tur ute nå men kos inne oxo når det er -16 gr ute («,)

Ha en flott adventstid !

2 Responses to “Vesla vokser ;-)”