Phy søren hvor kjedelig det er å liksom skulle samle krefter  !!!! Og det er jeg HELT SIKKER på at Betty er enig med meg i :-)

Ingen runderingstrening i dag, jeg droppet ut for liksom å skulle samle litt overskudd, men har kjedet nesten vettet av meg så tror nok jeg heller hadde hatt godt av en ‘slitsom’ dag i skogen enn en ‘slitsom’ dag innendørs….

Prøver liksom å kose meg da, med god fyr i min nye fine ovn, lys på bordet, kaffe og en god bok…. Perfekt liksom mens høstvind og regn driver med sitt utendørs. Men så over til virkligheten ; Boka er ikke god … og Betty styrer på  med sitt…… Ommøblert sengene(og teppet sitt) sine her i stua, ja du leste rett …..hun har pr nå 2 senger her i stua ! Men den ene blir nok oppbrukt i løpet av kvelden ! Jeg burde vel sagt stopp men jeg må bare le og se hvordan dette utvikler seg :-)

Lørdag trenet vi LP, noe var greit men jeg følte på en eller annen måte at det ikke ble seriøs trening ut av det – vi bare gjorde noen øvelser. Faktisk var tempo inn på neseprøve bedre enn noen gang, Betty virket veldig trygg på riktig pinne. Bra det.Hun gjør jo alle øvelsene greit, men jeg har lyst på litt mer trøkk, og da var ikke treningen lørdag godt nok planlagt ….Og hvem sin feil var nå det tro ?

Ellers er planen en Lp-økt på formiddagen i morgen, kort økt men gjenomtenkt. Så da gjenstår det bare å se om planen blir satt ut i virkligheten da….hm…Håper noen skal rundere til helga ….?

Gerd

Comments are closed.