i helgen, og hjelp å trøste hvor det går…..Ja bortover og vekk altså ! Lille Cora’s ben løper ikke like fort hjemover til meg selv om jeg huger og roper ;-)

Så langt galskap ! Og veldig veldig spent på fremtiden med Cora, klarer jeg å styre henne tro ??? Så langt er jeg litt skjeeeptisk men Yes hvor gøy det er ! Hadde faktisk 4 økter med 4-6 slag og de fleste uten noe form for hjelp (syn el)  Fikk noen få stopper på ca 5 m men hun dro igang igjen selv og da ble hun der ute til hun fant fig’en («,) Hun gir seg ikke så lett kan man si ! Problemet er at selv om hun havner veldig feil ute i terrenget virker det som hun søker søker søker og hører IKKE  jeg roper …. Knis knis …..

Og blir jo desverre SÅÅÅÅÅÅ lykkelig når hun endelig finner fig da. ( stakkars figurant….)   Kjempemye bra, og virkelig imponert over lille coco, men vi to har nok noen diskusjoner foran oss ser det ut som :-)

Nå blir det en pause på minst 2 uker og kanskje like greit å la ting ligge og lagre seg litt ? Kan jo trene litt innkalling frem til neste runderingsøkt («,)

Det blir nok en tur etterpå, først skal jeg fyre godt i ovnen.  -12 grader i dag og Cora sover frokosthvil ved ovn. La barna hvile i fred sier nå jeg så får jeg heller  baske og slåss litt med støvsuger-angsten min etterpå  ;-)

Ha en flott dag folkens !

3 Responses to “Runderingstrening”

 • Kari:

  Hæ’li :)
  Men beklager at jeg glemte å advare deg… ;)

  • Gerd:

   ja, jeg stolte på deg jeg da og trodde jeg skulle få en søt, snill og førermyk sart liten sjel…….FØLER MEG LURT AV KARI !!!!!

 • Mormor:

  Den først setningen fikk meg til å nynne en gammel vise. «Men den vei tilbake ble nok lenger…… Kan jo hende hun er sliten ikke sant, og da går det jo ikke så fort, det må jo du skjønne også. Når dere får diskutert ferdig, tror jeg nok resultatet blir bra :-). Sånn støvsuger-angst er veldig vanskelig å bli kvitt, men lykke til. Ha en fin helg !