Dagens treningsøkt ble viet til sportrening. Må prøve å få gjort litt på den saken før snøen kommer og jeg er ikke veldig klar for LP-trening. Dvs jeg vet ikke heelt hva jeg skal fokusere på når det gjelder lydighet pga hennes unge alder. Så da andre møttes til lp-trening og sosialt samvær i dag ble det et par spor på Cora lille.

Det første gikk på grus/leire og gikk vel ‘greit nok’  Var nok noe ferskt selv om det var ‘nytt’ sporunderlag så det ble litt slurv samt alt for høy intensitet hos Cora. De to første av 5 pinner gikk hun over, men snusboks m godis i slutten fant hun og gleden var stor ;-)

Spor nr 2 startet veldig bra, på gress /delvis skogsbunn. Men hups….det hadde noe stjælt gitt……Da vi kom til asfalt var sporet putt borte så coco satte seg rett ned på stumpen og pep og pep *knis knis* Så på meg med store fortvilte øyne og jeg ble virkelig lattermild.

Yes, jeg hjalp og styrte henne etter beste evne selv om jeg hater å gjøre det i spor. Men oi hvor hun tok vinkel på asfalt etter ca 20 meter og ut på gress igjen hvor pinne ble plukket og sporet videre, igjen ut på asfalt og da lurer jeg på om hun merket annet underlag ……?

Nei, det var ikke supre spor i dag, men mulig det ga god læring ? Tiden vil vise og jeg gleder meg til neste spor ;-)

Etterpå reiste vi og hentet mamma og gikk en times tur i skogen, kjempedeilig der og da, samt deilig å ha en slækk hund i kveld.

Pusen ? tja hvor han er er jeg litt usikker på, men han var inne og tok godt for seg i matkoppen og en kjapp strekk i reiseburet sitt men trasket ut igjen så fort jeg lukket opp døra ;-) Lurer på om han syns det blir litt mer ok å være inne når gradestokken kryper nedover… Litt stusselig at han ikke vil være sammen med oss inne, men han har nok mye å drive med ute, jeg har nemlig ikke hatt en eneste mus i felle i år – HÆRLI :-) ( og  her pleier det å gå mange mus i fellene i kjelleren hver høst ) Deilig å slippe å tømme musefeller, og vil  ikke tenke på  at musefeller trolig er mer humant en å bli plaget av en katt….

2 Responses to “Hvem stjal Cora’s spor ???”

 • Mormor:

  He he.. det hadde vært utrolig gøy å sett henne, da hun satt der og pep etter sporet :-). Ellers synes jeg snuppa er kjempeflink. Men jeg tror kanskje føreren har litt å fare med også, da må det jo bli bra :-)
  Sorry, jeg har ingen medlidenhet med musene, så jeg ønsker pusen fortsatt god jakt :-) Ønsker dere en riktig fin helg.

  • Gerd:

   ja ‘mormor’, hun var virkelig søt da hun opdaget at sporte var borte :-) Men etter dagens økter er hun døpt om til TROLL ! og desverre IKKE sjarmtroll ( selv om hun er ganske så søt da -og jeg måtte knise i skjerfet )

   Riktig god helg til deg oxo, og ps Pus har fått fangst ;-)