Ok Babs, Betty tok utfordirngen på strakt ben, bare moder’n er treg m å koble opp pc’en men her kommer det :

REGLER för utmaningen lyder som följer:
Varje utmanad hund ska skriva 6 underliga/konstiga fakta om sig själv och samtidigt ange reglerna för leken på sin hemsida. Sedan väljer man 6 nya hundar och gör en lista av deras namn. Efter det är gjort skriver personen en kommentar i de utmanades gästbok för att de ska fnatta in och läsa på ens egen hemsida för mer information.

Oki, då kör vi… Betty forteller:

1. Tur er kult, selvfølgelig best når vi drar med bil, og når moder’n har pakket bag. Da aaaner jeg ikke hvor vi skal – da bare gleder jeg meg til å finne ut Hvem Hva Hvor !

2. Kjempekjipt hvis moder’n skal leke / trene m andre folk og hunder. Hun kaller seg da instruktør og jeg må ut og være demo-hund……. Må jo nesten ta meg sammen også da og ikke finne på no sprell. Må jo prøve å hjelpe moder’n med å gi inntrykk av at hu skjønner litt ikke sant ?

3. Finne igjen folket til treningskompisene mine i skogen er mega, de tror de klarer å gjemme seg for meg ….ha ha ha ha. Men her er mamma litt kjekk og bruke, jeg ‘blir så lett revet meg’ og greit at hun styrer meg litt…… Ikke at hun bestandig klarer men hun prøver da :-)

4. Faktist er lydighetstrening også veldig gøy, det er masse forskjellig vi trener på og her glemmer jeg meg lett…… Masse å konse på, hm……  Konkurranser er nesten lettere, da vet jeg hva jeg skal og gjør stort sett en topp innsats så jeg forstår ikke hvorfor andre vinner ….?

5. Synes også det nå er helt greit å holde moder’n med selskap mens hun sløver på sofa’n. Dette var veldig kjedelig de første årene men man lærer seg til det meste ikke sant ?

6. Men det er død’sen kjedelig når hun tukler på pc så derfor får vel jeg også bli ferdig……. får se om hun lærer at det går ann å gjøre ting litt kjapt,nå er jeg nemli sulten og lyst på frokost. Ha en fin dag folkens !

Våff våff 

:-) 

Eh, Babs – du er heldig som får gå masse spor – det synes jeg er veldig spennende ……

Comments are closed.