drittsur om dagen, men Lille Coco og sære Pusi lyser opp dagene ;-)

Leddgikta er nok inne i en veldig aktiv periode så alle fridagene har blitt ødelagt av en eller annen vondt er eller annet sted , Grrrrrr ! Ja ja, det er ikke spesielt strøkent her hjemme kan man si menventer ikke besøk og det virker som Cora og Pus ikke tar det med støvtørking og vasking så nøye de heller ;-)

Når det gjelder Cora og trening sliter jeg litt med å holde igjen for tiden. Siste uke virker det som hun har kviknet til et hakk til og motivasjon til å trene har kommet hos oss begge ;-)

Prøver å ‘fjase’ med litt forskjellige ting og ikke bare ‘trene’ på seriøse ting. Tror ting fester seg veldig fort hos Cora og da er det litt dillema hvor ‘streng’ jeg må være i første omgang.Slitsomt å måtte tenke og prøve å få det riktig på tidlig stadium ;-) Onsdag begynte vi med fremadsending til rute, kjempestilig å se lille snuppa spinne mot ruta og kaste seg over ballen :-) Neste økt får vi vel prioritere neseprøve …….? Hun er jo tross alt over 5 mnd *knis knis*

Rundering, dvs finne igjen folk som serverer godis tror jeg hun har fått et forhold til. Hadde 2 flotte økter i dag, joda litt slaff i leffa og tung i potene når hun kommer inn med melding men beina går fortfort sånn ellers da ;-) Og ikke spes usikker på figuranter, store eller små, og de som ligger under teppe må tråkkes på for å kjenne om de er tykke eller tynne ( eller hva det nå hun sjekker ut ???)  Tusen tusen takk for hjelp i dag folkens, og håper ikke hun ene har veldig vondt i hode i kveld …..

Nå skal  kvelden nytes i ro så får vi se hva morgendagen bringer. Riktig fin dag alle sammen

One Response to “Eeeeegentlig er jeg”

  • Mormor:

    Akkurat det med leddgikta var jo ikke så bra, men ellers var det mye artig lesning her. Flott med sånne som ikke tar det så nøye med støvtørringa :-) Tror så gjerne at den frøkna der ikke er spesielt usikker på figuranter :-). Klart det er kjempestas med sånne som serverer godis, kan jo hende hun vil sjekke hvor stor godbiten er :-)