og huttetuuuuuuu hvor kaldt det er på potene for både Pusi og Cora ;-)

Pus vil IKKE ut og ble bare sittende på trappa da han ble kastet ut i dag * staaaaaakaaaaaars lille kattefa… eh kattepuuuuuusen ;-) Cora synes det var OK etterhvert da jeg ble med ut og vi kunne leke litt («,)

Ikke noe spor, men hele 2 turer ble det i dag ! Var så deilig ute selv om jeg ikke bare gleder meg til mange mnd vinter men selv om jeg ikke vil trene spor på snø er det trivelig med lys bakke da. Spor kan vi ta igjen senere ;-)

Nå ligger begge dyrene og ‘kliner’ v ovnen så roen har senket seg i heimen. Jeg får lene meg tilbake i stolen og strikke litt på dekkenet til Cora, blir fort kaldt vel …

Riktig god helg !

One Response to “Snøen er kommet,”

  • Mormor:

    Staaakars lille kattepus. Skjønner godt at han ikke ville ut jeg. Hadde jeg fått velge hadde jeg blitt inne til våren. I alle fall til snøen er borte. For min del synes jeg grønn bakke er mye penere en hvit. Gleder meg til å se bilde av Cora med dekken. Litt spent på om det er i hvit med rosa da :-). God helg til alle tre, med eller uten snø :-)