og vi fikk ikke mange poeng :-) Men tross alt er jeg veldig godt fornøyd med dagen. Begynte som vanlig m fellesdekk og gikk rett ut i skogen. Vi var start nr 2 i rundering og fikk ca 25 min på standplass hvor Betty fikk suse litt rundt. Planen var å roe henne litt ned ( var ikke nervøs selv, men følte meg veldig ‘sterk og klar’ på å prøve å holde Betty rolig ) Dagen før, på trening var hun ‘rimelig klar’ nemlig…..

Vår tur ; Og hups hvor det gikk – hun var ikke like rolig som hun pleier å være i ukjent terreng men det gikk delvis greit frem til første fig. Her kommer problemet inn – hun virker litt nonchelang og merker seg ikke helt hvor fig er i terrenget men satser på å søke den opp igjen på vei ut … På fig nr 2 som hun fant langt frem i løypa klarte hun ikke å påvise….. dvs hun var fullstendig klar over den var der men …. Vi brøyt påvisning og gikk tilbake og kjørte videre og fikk da en fig til og flere tomslag før hun igjen var  hos den fig’en hun ikke påviste. Hm….. dette MÅ jeg nå ta tak i, Betty går veldig bra men hva hjelper det hvis hun ikke klarer å påvise ….. Noen som har noen gode råd ang påvisning ?

Felt ; fort og greit inn m 4 gjenstander ( den ene smakte litt godt ….)

Lydighet ; HER var jeg fornøyd ! Dypt konsentrert fører, og Betty holdt seg i skinnet og gjorde en bra innsats – frem til tungapporten, der måtte hun bytte litt tak og riste den  bittelitt ..  («,) Og jada, hadde touch på hinder en vei men hun prøvde å unngå det. Sum a sumarum er jeg kjempeførnøyd med lydigheten – 268 p og totalt 528 p.

Grattis til Kari og Raya som vant med 585,5 poeng !!!

NÅ skal vi igjen trene litt Elite-LP,  har meldt på i Kongsberg 11 november så får vi bare se hvordan det går m løpetid eller ei. Blir forhåpentligvis ei økt i kveld hvis jeg kommer igang med det jeg egentlig burde gjort i dag i stedet for å surfe rundt på nett …….  ;-)

One Response to “Stevne er over”