å ha blogg somikke blir oppdattert ;-(   Men takk til ‘mormor’ som pusher på litt :-)

Her går dagene i rolige former, Cora vokser og er et slikt englebarn at tiden med valp er en fryd («,) Men det er sant ; hun er utrolig snill og god :-)

Kan gå pent i bånd på tur, SÅ SANT vi ikke treffer folk på vår vei- da tar hun LITT av kan man si ;-(  Og yes, jeg har vært sløv med av-sosialiseringens- treningen ;-) Skjerpe-meg–snart ……

Ikke vært veldig mye annen trening heller, men det er helt greit så langt. Må huske Cora er veldig ung selv om hun er meget avbalansert og sanset i det vi har gjort. Jobbet litt hjemme en dag med ‘fot’-posisjonen, og smack hadde hun flott bakpartsjobbing i venstrevendinger. Blir litt skremt av hvor fort hun tar ting, bør være forsiktig med hva som aksepteres av slurv i starten på innlæring av øvelser tror jeg …Så jeg tror jeg mest mulig unngår å trene lydighet ;-) Men litt må jeg jo teste ;-) 

Hun KAN pr d.d ingen øvelser, men vi har da jobbet litt («,)

Siden siste blogg har vi gått noen få spor, mye bra men jeg ble litt usikker på om hun ‘travet i riktig retning’ eller om hun faktisk gikk spor. Lot spore ligge et par uker og testet igjen i dag. Blæ, Cora gikk spor og var i dag kjempeenkel å lese, og sporet ble nok vanskelig for henne.  Gikk som vanlig på jordet, i dag stubb. Det som gjorde sporet klundrete for vesla var nok at det kom noe kastevind både når jeg la sporet og da vi gikk det 1 t senere. Men morro å se hvor bra hun jobbet ! Litt for mye drag i lina når hun lå godt i sporet, og roligere ved problemer ;-) Virket overhode ikke sliten e ca 350 m spor. Og ja, alle 3 gjenstander ble med hjem,samt de fleste blomsterpinnene jeg brukte som merkebånd :-)

Kjørt 4 økter med ‘rundering’ = jeg er kjempeimponert ! Selvfølgelig mangler det masse, men etter hva jeg kan se ligger alt til rette og ingen problemer i sikte. Men hun har ‘lysten til å finne folk’ høyt oppe i dagen, pri 1 nå er å få henne til å kun bruke nese og ikke øyer så noen overværsløsninger ønskes ;-) Men med min flaks treffer jeg kun på vind når vi er alene og skal gå spor….

Vel da var pizza ferdigstekt, og ikke spes mer å melde («,) Jeg har fått en hærlig valp og gleder meg til årene med henne. Hun kan til og med hente tøyposer som jeg kaster fra meg på jordet ….

Ha en flott uke, vi skal kose oss her oppi dalen og håpe det går lenge før snoen kommer  ;-)

One Response to “pinlig”

  • Mormor:

    Ser ut til at den lille frøkna lærer fortere en du klarer å oppdatere bloggen. :-) Jeg aner en rivende utvikling der i gården ja. Flink jente det tenker jeg. Herlig med valper av det slaget der. At hun tar litt av når hun møter folk, har jeg konstatert ved selvsyn, men takke meg til det, framfor de som gjemmer seg bak eieren i ren skrekk når det treffer ”store skumle” på to bein. Stå på dette virker lovende. :-)