forteller meg bare at jeg ikke går glipp av mye ;-) Endte i kveld opp men bonderomantikk….. Ikke veldig IQ-krevnde, men vi sitter nå her og koser oss litt. Betty og jeg – som vanlig i sofa, hun snorker og jeg strikker litt. Like greit å oppdattere blogg fant jeg ut

Tidligere i dag var vi på treningsplassen og gjorde en god del småting ; stige, hinder, apportering, kryp, hals, fri v fot og ja – selvfølgelig fremadsending ! host hark, noe bra men ellers ingen kommentarer…… ! Vi får se hvordan det går til helga….  («,)

dsci0203-1.JPG

her er et lite bilde av frk snupp på vei ned av stige, har til og med tid til å stoppe for fotografen :-) Dama har blitt såååå flink så, hopper ikke over et eneste trinn lenger….tror jeg…

 Men nå har jeg klart å ‘bruke opp’ denne TV-kvelden med å tukle på pc, og ikke kommet veldig mye lengre på strikkinga. I morgen er det jobb igjen så det er vel greit å krabbe til sengs i vettug tid.

Hopp og hei :-) 

2 Responses to “En etterlengtet TV-kveld”