Jada, på flere områder faktisk  er det sprik mellom plan og praksis, men pytt pytt – det går seg vel til ???

Plan med ‘ny’ blogg var jo korte innlegg og ofte  men det var plan, nå har det gått snart 3 uker siden sist og mye skjer med en valp på denne tiden skal jeg love. Og lille Cora har virkelig sneket seg inn i hjerte mitt og sjarmert meg så det holder ;-)Hm….snart like bortskjemt som Betty var jo :-)

På ‘treningsfronten’ er jeg imponert  over Cora. Har ikke lagt på noen ord enda og hun KAN ingen ting men virker veldig oppmerksom og villig. Kan fungere bra selv med små forstyrrelser rundt. Var på valpekurs sist tirsdag og selv om hun gjerne skulle lekt med andre valper hadde hun bra fokus på meg. eh….ok – godisen jeg hadde da («,)

Sist helg var vi på Sølen, så hun har fått en forsmak på hvordan feriene blir ! Frøkna fungerte helt bra med så mange timer i bil, men hun fikk sove inne på natta. Cora fikk oxo løpe litt på mose – finne folk med dingseboms og godis og det virket som livet var topp :-) Ja – på det som etterhvert skal bli rundering har jeg begynt med meldingsbiten og det virker som ikke melding skal bli noe problem. Vi hadde en økt i går også, jeg er imponert over Cora lille men selvfølgelig er det ikke  ferdig så til dere som synes det er ille å trene en liten valp så slapp av : Cora kan overhode ikke apportere men hun bærer div dingse-bomser i munnen  ;-) Hun er jo en retriver – og har hun ikke noe å bære er det lett å finne noe søppel å bære / tygge / spise på  ;-(

Virker som nese fungerer bra, må bare skjerpe meg og legge et bedre grunnlag for spor før vinteren ( som snart er i annmarsj her i dalen ….)Motivasjon for lydighetstrening er fortsatt fraværende så hvorfor ikke ta litt spor etterpå ? 

Ellers går livet sin skjeve gang her – jeg er i jobb igjen og Cora har hatt løs mage noen netter nå og vekker meg 2dre hver time … Hvorfor bare på nettene ? Hun er ikke på do mer en 1 -2 ganger pr dag …… Liten terorist ??? Men hun virker ikke syk eller slapp – spiser godt og virker helt normal ellers. Dvs plager lille Per Pusi så godt hun kan. Stakkars pus, men han er et ertekrok så det holder så da får han tåle leken også. Blir det heftig stopper jeg dem og Cora gir seg tvert men da kommer Pusi og erter henne opp igjen («,) Per Pusi  hører ikke etter når jeg sier noe…Men han begynner å få litt problemer med å gjemme seg inne, han har blitt større og kommer ikke like fort under møbler ol samt at Cora løper fortere og får tak i halen hans – da blir det mjaaaaaaauuu da :-)

Nei – nå frokost og en tur ut med masse godis så får vi se om den gyldne klarer å spore i vinkel ;-)

God helg

2 Responses to “Plan og prakis = usant….. ;-(”

  • Mormor:

    Nei du, plan og praksis er ikke alltid det samme. Men det var nå hyggelig å se at det står bra til da. Disse to vokser nok i rekord fart, så jeg forventer noen bildeoppdateringer med jamne mellomrom. :-)

  • Mormor:

    Tja, så var det dette med oppdatering da, er vel litt tidlig å gå i vinterdvale enda ?