JA, jeg hadde nemlig egentlig planlagt  godt i dag. Er litt igang med trening nå ( les desperat pga stevne til helga ) så i dag sto fremadsending på plan igjen. Dette begynner å bli virkelig bra – treninga har virkelig gitt frukter, bortsett ifra at jeg har brukt feil metode tror jeg ……… :-(  Shit, men Betty er fortsatt for langt foran men har bra retning og temposkifte.  Ja ja vi får ta dette til vinteren….Men jeg ønsker meg gjerne et stevne med masse poeng siden jeg gjerne vil være med til NM i bruks neste år også…..

Men fra og med neste mandag blir det fokus på Eliteøvesene igjen – har nemlig meldt meg på Elite i Kongsberg medio november.

Fri v fot i går virket veldig bra, også holdtene som har vært skeive en stund. Kryp var veldig bra. Testet ikke hals pga de andre som var tilstede, var vel nok bråk siden en hund som bor på område sto og halset mens vi var der :-)

Innkalling m stå og dekk var bra, bedre enn på lenge så jeg sørget for å belønne momentene godt- aner ikke hva som har skjedd siden de er blitt bra men kan det komme av at Betty ikke har smerter lenger ? dvs hun har spart seg før altså.

Har en liten plan i dag også, en liten tur på treningsbanen i dagslys og smugtrene litt :-) Været ser ut til å blir strålende, og dette er siste fridag. Tror jeg fortrenger husmorgenet i dag og heller går ut en tur , og i kveldslyset synes ikke hybelkaninene så godt så da kan jeg kose sofa og strikke ferdig noen pulsvarmere til webmaster  :-) 

hopp og hei

Comments are closed.