Og Cora er blitt ganske mye større, 12 uker i dag og hele 8,9 kg. Dvs hun har gått opp 1,1 kg på en uke ,noe sier meg det er ganske mye ….? (Eh, siden jeg hadde bursdag i helgen har  jeg gått opp mer …..)

Mye har skjedd med Cora på 1 uke, vel hun overfaller fortsatt folk enda men det virker som hun begynner å bli litt ‘sanset’ /kontakt å få. Neida, slapp av : har ikke begynt med masse trening MEN sitt og bli sittende i litt mer enn et 1/2 sekund er kommet helt gratis, jeg har et lite håp om at gå-pent-i bånd  er en sak hun har svak fortselse for ;-) I går var vi på ca 2 km tur og line var slakk mye av tiden hun gikk i bånd. Men da hun fikk se en stor gammel lastebil rygge hos nabo måtte hun bare sette seg på stompen midt i veien og titte vel og lenge på den altså – det kunne jo hende det var folk inne i bilen som kom ut etterhvert og som hun kunne overfalle  ;-)

Har kombinert litt lek og apportering og nå kommer i det minste Cora tilbake med gjenstand og leke. *knis knis * – jopp har brukt løsbitt som apportgreie, etter en skogstur fredag var jeg helt i hundre igjen ;-) Jeg merker jeg virkelig har savnet gjengen og runderingstrening de siste mnd, men nå håper jeg vi snart er igang igjen ! Cora hadde sin første opplevelse med noe som etterhvert skal bli rundering, og nei – det ble ikke noe problem å få henne til å løpe ut til tantene og spise godis ;-)

Det går fort mot jobb igjen oxo -heldigvis ;-) Men jo….har vært hjemme i 2 mnd nå og mye av tiden har vært deilig. Luksus med mye fri nr man har valp og kattunge. Men fortsatt en del ting som skulle vært gjort her hjemme så nå skal jeg sette meg på trappa men en kaffe og vurdere hvor jeg skal beynne i dag ;-)

Ha en flott dag folkens ,-)

One Response to “Hærli….endelig mandag :-)”