Forandring fryder ; så hva synes dere om den nye bloggen da ? 

Jeg fikk nesten sjokk da jeg logget meg på i kveld…..jamen….jamen det så jo ikke slik ut sist jeg var inne på blogg…….? Altså, jeg har en fantastisk webmaster som ordner mikser og fikser mens jeg har storkost meg i skogen i dag og trenet litt rundering med Betty og flere.Tusen takk webmaster, du er en drøm ! Da du i en bisetning sa noe om opppussing av blogg trodde jeg selvfølgelig det var din egen og ikke min blogg . Hva skulle jeg gjort uten deg og hr B aner ikke jeg faktisk, men trolig levd et liv uten pc…..  («,)

Forandring fryder ; Det synes nok Betty lørdag også da det ble en etterlengtet lydighetsøkt på henne:-)  Ikke en vanlig dum treningsøkt, men faktisk et lite stevne på hjemmebane  -nemlig Klubbmesterskap i Lydighet 2007. Betty er muligens litt rar men hun går nesten bestandig bedre på stevner enn trening, så jeg lurer på om hun har store ambisjoner når hun er i det rette humøret :-) Hvertfall så gikk løpet vårt slik :

Fellessitt og fellesdekk var to øvelser med en god del snusing og karakterer hhv 9 og 8.  Fri v fot : ikke bra, mye stress i hund og en del pendling i starten, karakter 8,5  Stå/sitt/dekk u marsj : Bra fri v fot og kjappe momenter men huff så skeive … Når har hun begynt med det da tro ?  Og innkalling – hva har skjedd der ? veldig bra stå og dekk moment -Hvor har du lært det Betty ???  ( karakter 9 pga skeiv innsitt)  Fremadsending til rute, apportdirigering, neseprøve og avstandskomando gikk ‘på skinner’ i våres øyer, fikk karakter 9 på alle øvelsene så noe pirk å trene på er det jo.

 Hopp over hinder var vel det som gledet meg mest, uten touch begge veier og grei apportering ! karakter 8,5 på en øvelse vi har slitt mye med er gøy.Virket slik på Betty også for da dommer sa jatakkøvelsenerover hadde også Betty en del hun skulle ha ut :-)

 Oppsummert ble det 281,5 poeng,  oimg_5369.jpgg vi ble klubbmester i LP 2007. 

 her sitter Betty med sin pokal og rosett mens Marianne G tar bilde av den vakre damen :-)

 

Forandring fryder tydeligvis Betty også : på rundringen i dag var hun veeeeldig klar så etter endt økt ble oppsummeringen i gruppa slik : først lenge stille, så kommer det rolig fra en figurant : Betty virker veldig frisk liksom nå …..?

Og frisk, ja det virker hun virkelig ! Haltet har jo ikke gjort på et år, men jeg har på en måte ‘følt’ hun ikke har vært ‘helt i hundre’  uten jeg har kunnet sette fingeren på noe spess. Får nå bare håpe dette holder :-)

Planer fremover : Kommende uke blir det mye bruksappell igjen, skal starte på belgerklubben neste helg. ( http://www.nbfk-oslo-akershus.net/) samt at jeg har tenkt å sjekke i kveld om det er mulig å fortsatt melde seg på LP i Kongsberg om en mnd tid. stevne i går ga mersmak :-)

dette ble igjen en lang utredning- men til dere som holdt ut ; takk for besøket og en fin uke ønskes dere !

Gerd & Betty

2 Responses to “Forandring fryder -og gode venner”