Jopp, her går dagene rimelig fort unna men jeg blir litt imponert over hvor rolig og snill/ lite tull Cora er/gjør og det virker som jeg har fått litt kontakt og ‘kustus’ på Pusi oxo … Men hvor lenge det varer er jeg rimelig usikker på ;-)

Har ikke oppdaget Pusi på kjøkkenbord eller benker på flere dager, noen få ganger har jeg oppdaget at han selv har lagt seg i reiseburet for hvile og 3 netter har han sovet på soverommet mitt, i senga etter Betty ….. Litt tragi-komisk opplevelse ; Bitte lille Pusi i den store senga, og tviler sterkt Betty setter pris på det men til trøst for min kjære Betty får ikke pus komme opp i min seng ! ( jeg hadde vel kommet til å ligge lille pusi ihjel ;-)

I går var lille Cora med til det store utland ; Svinesund. Hun er suveren å ha med i bil, hørte lyd 2 ganger fra henne. Ene gang mye halsing fordi hun ikke fikk tak på noe utenfor buret som hun gjerne ville ha tak i, og løsningen på problemer i livet er å bruke mest mulig kjeft på verden som går henne i mot :-) Eh, nei jeg stoppet ikke og hjalp henne …… Men jeg stoppet da hun pep litt og ville ut og tisse («,)

Men å lufte en valp på parkeringsplasser med mye søppel er ikke lurt….. Mange år siden jeg hadde valp ja og ting glemmes raskt ;-)

I natt var det et fryktelig tordenvær, faktisk så våknet jeg og da er det ille ! Men begge barna sov, lille Pusi ble liggende i Betty’s seng mens jegvar nede og tok ut litt kontakter og tittet inn til Cora som bare gløttet på øya og sov videre ;-) Deilig !

Nå sover Cora igjen – vi har vært ute på tur. Synd å si det, men jeg gleder meg til det blir litt færre blomster å snuse på langs veien….. Brukte ca 40 min på 1 km.

Trenet ….næ det har vi vel ikke gjort enda. Tar det stille og rolig – kontakt, bli kjent, lek, gå tur i bnd  osv. Tatt sitt noen få ganger men nei hun kan nok ikke komando-ord. Hatt et par go’bit-søk utenfor hagen og  ja – jeg tror nesa virker ;-) 

Ha en flott dag, og god helg. Jeg skal ut å lage ‘gjerde’ under veranda. les prøve å stende pus ute fra å bruke område som toalett, i det minste hindre Cora og gå inn der og rydde opp i katte-toan ;-(

Gerd

One Response to “Snille barn ;-)”

  • Mormor:

    He he, er du nå egentlig sikker på at det var torden du hørte ? Mulig det var Betty som raste fra de evige jaktmarker, over hva slags krapyl som bruker senga hennes, vet du :-). Men det var jo godt de små ikke lot seg skremme. Artige småtroll er det i alle fall :-). Er litt spent på om det er pusen som kommer til å tro den er hund, eller Cora som tror hun er katt. :-)