For jeg hadde tenkt å trene en god del lydighet i uka som nesten har gått, vi skal nemlig starte klubbmesterskap i lydighet om 2 dager….. Ok, prøvde å trene litt her hjemme mandag men da var dyret så ladet at alt gikk galt etterhvert («,) Stakkars hund – hasselnøtta ble godt kokt den dagen tror jeg så vi måtte bare gi opp e et kvarters tid og gå en  tur istedet før jeg måtte dra på jobb.

Tirsdag ble det blåst litt støv av noen av elite-øvesene. selvfølgelig husker og gjør Betty det hun skal, men *host hark* ,- det var ikke mange 9’er-øvelser der …..Men hun prøver i det minste :-)

I kveld er det ‘klubbkveld’ fra kl 18 hvor jeg skal ha ansvaret og etterpå skal jeg holde Bronsemerkekurs så da blir det ingen trening på Betty

Hm….fikk en lysende ide nå, hvorfor ikke dra tidlig på trening i kveld og faktisk trene litt istedet for å sitte her og syte …..? Hvor tar jeg alt ifra ….?  Men egentlig har jeg mest lyst til å prøve et spor ….. Variasjoner i trening av hund er bra har jeg hørt – tror du Betty lærer seg avstandskomando ved å gå spor ? jeg kan jo feks legge ut bøker istedet for pinner i sporet ….?

Morna («,)

Comments are closed.