Sitter hjemme en lørdag formiddag og tenker på de som er ute og trener, skulle så gjerne vært med men med en betennelse i håndledd gjør at jeg må holde meg rolig.

Betty er ikke enig, hun mener vel helt klart vi kunne tatt en lang tur i dag da hun begynner å bli mektig lei av å bli luftet i hagen.

Pussig hvor mye man kjeder seg når man ikke klarer å gjøre noe, når man vanligvis ikke gidder å gjøre noe men heller sløver på sofa ? Hmmm…. ja ja, får vel sjekke om det er noen gamle serier på TV, nå går både Glamor og Magnum ned på høykant ;-)

Så selv om det regner ute skulle jeg så gjerne heller vært med dere som ligger under en busk og venter på en våt hund ,eh…. det er faktisk ålreit å ligge tørr og god på sofa også :-)  Kommer sterkere tilbake neste helg, og håper på bedre vær da ! Håper ingen på jobb leser dette, men hell i uhell så kom denne betennelse på jobbe-helg denne gang …… *host hark * («,)

Comments are closed.