Men … det forsvant for meg igjen…….  Det glimtet til et par timer i går og huset fikk nyvaskede vinduer og gardiner :-) Jeg ser også TV-skjermen klart i kveld  ! 

LP-Trening har det blitt lite av i det siste, men nå bør vi vel komme igang igjen snarest. Elite Lp har jeg vel ikke trenet siden før NM, men nå får vi blåse litt støv av de øvelsene også, det er klubbmesterskap i klubben om 1,5 uke og vi må jo prøve å forsvare tittelen fra tidligere år ? for ikke å glemme bruksøvelsene – har meldt på stevne 14 oktober og jeg vil så gjerne ha til de appelløvelsene også ….. Mange ‘lyster’ i dag, men har jeg trenet noe da ? Jo det har jeg – men ikke på det jeg burde :-) å neida, men det er vel tanken som teller ?

Tenkte en del før i dag mens jeg klippet plen, burde jeg laget en plan over treninger og stevner tro ? hm…. har hørt det er lurt ….. Mens jeg gikk og tenkte på om jeg skulle lage en plan og evt legge ut her slik at den ble litt mer forpliktene kom jeg på at jeg kunne jo legge ut et spor ….. Som tenkt så gjort – et spor ble lagt på stubben rett utenfor hagen, og da kom jeg til å tenke at dette var jo lurt, det er jo ikke spor jeg burde trene …..

Sporet gikk meget bra-selv om det sprutregnet i de få minuttene vi brukte på sporet. Det var ca 500 m langt, og Betty var så snill at hun gikk over 2 av 3 pinner …. Så stort sett er jeg fornøyd med dagen. Gjort en del fornuftig og avtalt LP- trening i morgen ettermiddag. Plan over hva jeg skal trene på i morgen ? hm …. vent å se  :-)

resten av kvelden skal nå brukes til å strikke ferdig noen sokker, bare bli ferdig med de, begynner å bli saftig lei dette garnet nå :-)

takk for besøket og velkommen tilbake.

One Response to “Jippi – husmorgenet mitt er ikke borte”