Betty sovnet rolig inn i går, og ja hun savnes og vil nok aldri glemmes men jeg er også  utrolig glad for årene vi fikk sammen selv om de ble så altfor få………….

Betty var en hund som bestandig var klar og villig til det meste og ikke for å skryte så ble det noen bra plasseringer på stevner igjenom årene men det er hunden Betty jeg savner og kommer til å huske. Nå er jeg ganske innhabil men jeg tror jeg har noen med meg når jeg sier at en slik hund, med sine drifter og stabile mentalitet finnes det ikke mange av.

Tusen takk Betty for de årene jeg fikk sammen med deg, du skal vite at du vil bli dypt savnet her …… Men jeg håper hundehimmelen finnes og det finnes mange fine utfordringer for deg der ;-) For at du likte utfordringer finnes det ingen tvil om («,) Nå kan du få gå så mange og rare spor du vil uten meg på slep, du gode men rare skrulla mi.  Glad i deg ………

9 Responses to “Et samliv er over…..”

 • Marianne G:

  *snufs*

 • Mormor:

  Å, så trist. Må tilstå at jeg felte en liten tåre her nå. Trøsteklem

 • Kari:

  Gråter litt for både deg og Betty jeg, stor klem!!

 • Andreas:

  Så trist Gerd :( Men vi minner alle gode stunder med Betty opp igjennom alle disse årene, og det har da blitt mange gode minner. :) Nå stor koser hun seg i hundehimmelen :)

 • Hilde & gutta:

  Uff så utrolig trist Gerd:( Tenker så masse på deg! Klem

 • Uff Gerd, dette var jeg ikke klar over. Synd de lever så altfor kort tid. Selv om vi aldri har noen å miste, er det enkelte det er verre å miste (det kan jeg skrive under på). Uansett vil jeg aldri ha vært for uten alle de kjempe årene vi har hatt sammen :-). Om en tid blir det MANGE gode minner å ha med seg. Fortsatt god sommer, vi tenker på deg…… Håper vi ses på et stevne et eller annet sted i løpet av høste. Klem fra oss alle her :-)

 • Dette var trist! Tenker på deg!
  Hvil i fred, Betty!
  Klem

 • Så trist Gerd, men jeg vet det er en fin plass i hundehimmelen der de kan kose seg disse herlige hundene våre :)

 • Nå ble jeg veldig veldig trist Gerd!
  Vi er mange som vil savne fine, søte, morsomme, gale, snille, vakre Betty.
  Vet du har tunge stunder nå. Tenker på deg! Stoor trøsteklem!