Da jeg endelig kom meg ut av senga i dag morges og etter et par kopper kaffe våknet jeg såpass at jeg oppdaget at været var strålende :-) Perfekt, for vi hadde avtalt å treffes kl 10 for å trene litt felt og rundering. Betty og de andre hundene gikk veldig greit, og jeg gledet meg til lunsj …..

Som sagt, grillsesongen har begynt og bålet ble tent opp. Etterhvert ble noen svartbrente pølser fortært  og termos tømt. ( Måltidet ble avsluttet med kake…..)

Ja, det stemmer – rundering er sosialt !!!   :-) 

Som jeg sa i går skulle 3 treningskompiser ut i LP- konkurranse i dag, resultatet ble at Inger Lise og Mira ( plastikkschäfer) vant igjen kl 1 m 175,5 p og Andreas og Amy debuterte i LP-ringen med 148 p og sølvmerke ! Bra jobbet !!!

nå sløves det igjen på sofa, med en fornøyd belger ved min side ;-)

Comments are closed.