Etter en alt for lang pause i vinter skulle vi søndag møtes til sosialt samvær og kanskje litt rundering. Det var jo spådd fint vær …… Men …. det venter jeg fortsatt på, det fine været altså :-)

Veldig hyggelig ble det, og noen runderings-slag også på Betty. Joda, det ble litt ‘klunder og heft’ og noen virkelig feite avstandsmeldinger men litt rust må man vel regne med etter mange måneders pause ???

Nå var det ikke bare Betty som var ‘rusten’….. det gikk litt på skeive for både hundefører og figuranter også («,) Litt ekstra latter ga bare en fin dag bare litt ekstra krydder ;-) Vi prøver igjen onsdag, bedre lykke da ?

Om Betty tålte det ? Njee…. det ble vel litt i meste laget så hun ble noe stiv på kvelden …..MEN veldig klar i  i dag morges ! Og hun var nok veldig veldig happy mens det sto på samt på meg virket hun godt tilfreds søndag kveld selv om hun var litt halt. Hadde jeg bare enda vist hva det er hun egentlig haltet for…Stiv og støl eller vondt …? Ja ja, vi får prøve å få plassert figurant riktig neste gang så det blir litt kortere å løpe for Betty :-) Og kanskje litt mindre rundt-omkring….???

GOD PÅSKE – jeg har bare 1 dag igjen på jobb så er det en uke fri («,)

One Response to “Rundt-omkring”