legge ned siden ?

I det siste har det jo ikke vært så veldig mye å skrive om, men vi lever da og dukker kanskje opp med våren?

Vet det er mange som tar ‘vinterferie’ på hundefronten, og det har vi testet i år. Betty synes ikke det var tøft …Må  vel innrømme jeg også synes det har vært ganske kjedelig, men heldigvis kom skaden på vinter og ikke mot sommer ;-) Joda, det går fremover -helt klart ! Men et godt stykke igjen til vi kan drive med de største fysiske krumspring («,) ( som om jeg noen gang har gjort det *knis Knis*)

I går gikk vi tur, Betty fikk være løs et par km og ble bare litt halt etterpå. Sist uke ble det et par korte spor på parkeringsplasser, DET var nok gøy men huff å huff hvor vanskelig det er med spor på asfalt ;-) Betty jobbet og sleit veldig og for første gang oppdaget jeg hun ‘siklet’ i sporet. Men nei, hun gikk ikke rolig i lina …..

Nå er det ikke asfaltspor vi skal satse på, men det blir vel et par forsøk i dag også. Vi skal nemlig på hundeklubben og se på uoff stevne i dag og der er det mye bar asfalt. Og det gir en veldig rolig hund utover dagen :-)

Og sånn ellers er det bare velstand – som ‘alle andre’ gleder jeg meg til vår – og selv om det trolig blir liggende snø her hjemme til 17 mai er sommerblomster hentet opp fra kjeller og plantet om. Jopp, tenker det blir litt mindre hundetrening i sommer også så har tenkt å pynte opp i hage ( noe jeg aldri rakk i fjor eller året  (årene) før der …. Kanskje det hadde noe med prioritering å gjøre …?

 

GOD HELG !!!

One Response to “På tide å”

  • Mormor:

    Innom som snarest for å ønske deg en god helg, og fortsatt framgang for Dronninga. Det var jo hyggelig å se at det var liv i dere . Du har vel vært omtrent like flittig til å blogge som webmaster så i så måte er du i godt selskap. :-)