og jeg har brukt kvelden på å sløve på sofa :))  Masse andre ting jeg burde gjort men pytt, man skal jo kose seg også ikke sant ?

For tiden lever jeg etter en glimmrende replikk en tidligere samboer kom med i forbindelse med litt huslige sysler som burde blitt gjort ; Har man fri, så skal man ha fri og hvis man har jobbet om dagen så har man jobbet ! Og dette var hans leveregel ! Dere fikk med dere at han var tidligere sambo ?

Betty er ikke helt fornøyd med dagen, og med meg virker det som ….. Hun prøver å komme seg inn på nett og søker etter nytt hjem, med aktive eiere men får håpe hun roer seg i morgen. Har en plan om en runderingsøkt, og mulig litt felt ?

Bruksappell i går gikk veldig bra, til og med fremadsending ! Tror hun kan alle øvelsene riktig, men hun har lett for å bli noe heit og ‘glemmer’ seg bort litt da :-) Dette blir jo min oppgave men veit ikke helt hvordan jeg skal klare å justere intensiteten hennes under et stevne for jeg har jo mer enn nok problemer med å styre meg selv :-)

3 stk fra klubben skal ut å starte LP i morgen og en i rundering søndag ; ønsker dere alle lykke til og håper på fortløpende opdatteringer ….?

Comments are closed.