men er det bedring å spore ???????

Om jeg ikke kan se stor endring på Betty siden hun ‘bare’ avlaster venstrebeinet til daglig så øyner jeg et lite håp pga adferdsendring. Hun ‘klenger’ ikke like mye på meg, er blitt mer sin gamle jeg igjen. På godt og vondt ….Problemet blir jo at hun hopper og spretter som en valp og fort kan kne igjen få seg en skrell og vi er tilbake til utgangspunktet. Det er ikke bare bare å korigere en hund som er superhappy heller da …..

OG – med minus 23 grader bestemmer jeg at vi skal ta det rolig i dag oxo, i følge værmeldinga skal vi ta det rolig i flere dager ! Men til helga er det spådd mildere så kanskje det blir litt lengre en tisse-bæsje-tur da («,) Men bare kanskje….

Dyrlege og akupunktur i morgen – nå skal jeg sette meg på gulv og få igang litt blodsiruklasjon på Betty :-)

OK -Betty synes nok litt nærhet ikke å forakte i disse kalde tider – for i natt lå hun under dyna …. («,)

Og til dere som trener i kulda – jeg er imponert ( og vi litt misunnelig men trives veldig godt v ovnen også )

Gerd & Betty

2 Responses to “Ingen aktivitet,”

  • Mormor:

    Bare innom for å ønske dere en god helg ! Håper dere fortsatt har godt med ved. Enda godt vi har global oppvarming, for ellers hadde vi vel frysi forderva alle mann.

  • Hei :)
    Titter inn for å se hvordan det går med dere!
    Ønsker Betty god bedring!
    Nå blir hun vel veldig god på sirkuskunster og andre nyttige ting?