DSCI0014

Snart klare for den store kvelden, har krydret ribbe og styret litt på i dag.Helt ferdig til jul er jeg da ikke, takket være en intens røyting på Betty så blir det vel en runde med støvsuger i morgen også :-)

Men julepynt er fremme og jeg koser meg med julen jeg da. Har heldigvis blitt mildere ute og vi har gått en tur i kveld. Håper det går bra, Betty halter ikke enda men desverre ligger hun bare i buret sitt og ikke sammen med meg i stua så kne er vel kke helt godt …. Stakkars lille  Betty . MEN hun var overlykkelig mens vi var ute selv om hun ikke fikk løpe løs (“,)

Betty er egentlig litt på slanker’n men det er vel ikke så nøye nå i jula ? Hun håper nok på noen pakker med godis, jeg tror nok det er noen godis til henne også for et par poser lukter det ifølge Betty veldig godt av :-)

Ikke ofte det er bilder her i bloggen, så da slang jeg like godt på et par stykker i kveld  -  selv om de er 364 dager gamle :-)

image

Riktig god jul !

hilsen Gerd og Betty

One Response to “23.12.2009”