men fant ikke mange pinner til mor :-)

Betty er nok ikke den hunden som får gå mest spor her i verden, men hun husket da hva hun skulle : les løpe fort som fy slik at sporet ikke ble borte og at jeg skulle få merke hva vi har gjort i dag …..?   Skulle liksom være grei jeg da, og legge et kort og greit spor på stubbgjorde som kunne ligge mens vi var på en liten handlerunde. Sporet ble ca 1 t og jeg mitt dumme naut tenkte at mulig det var litt lenge siden det var lenge siden sist vi hadde gått spor …..?

Allerede før sporstart fikk jeg mine bange anelser – Betty skalv som et aspeløv i storm og i det jeg kneppet på sporline stakk hun …… så det ble et uplanlagt sporoppsøk på ca 10-15 meter. Sjekket bakspor og bråsnudde, -flaks for da fikk jeg tak i lina igjen :-) Det gikk i et ‘godt tempo og med godt drag i lina’ for å si det slik, men tror hun gikk helt nøyaktig i sporet og selvfølgelig gikk hun over de fleste vinklene men jobbet seg bra inn igjen. Eneste vinkel hun fulgte bra var en spiss vinkel  på slutten av sporet. Og eneste pinne hun ‘fant’ var den jeg hadde stukket nesten ned i bakken også …. Skrulle – hund sa du ? Der ble hun så nysgjerrig at hun måtte sjekke,de som ‘bare’ lå på bakken gikk hun glatt over. ( eller jeg har en mistanke om at hun soleklart valgte de bort…..)

Hm…… Veldig gøy, men veldig slitsomt ! Sitter med veldig lyst til å traske opp et spor til, men rekker det nok ikke i dag :-)   Neste år kanskje ?

hopp og hei

2 Responses to “Betty har gått spor,”