Hærli -snart jul ;-)

Og om jeg ikke har vasket gulv og bakt 7 eller 11 slag kaker så har vi båret inn ved. Ja, dvs Betty har lært ny jobb i dag :-) Båret ved fra skjul og lagt på trappa. Om det var den største hjelpen kan jo diskuteres det da, men da fikk hun litt oppmerksomhet ute og var sabla fornøyd for ellers skjer det veldig lite på hundefronten. Kun besøk hos vet’en og et par besøk hos moder’n er ikke nok til å stimulere denne frøkna ;-) Men tross alt er jeg imponert over hvor bra  hun takler inaktiviten for tiden.

Prøvde på en liten tur i dag men snudde e 500 m – det var for kaldt for meg gitt ! Nå er det -23 grader ute og jeg har IKKE tenkt meg ut igjen nå men vi får prøve en liten tur i morgen…..  Kanskje en by-tur ? Når ikke noe annet skjer kan vi vel prøve på by-sosialisering ? Bedre sent enn aldri, og hun er vel moden nok nå i en alder av 8 år («,)

Merker ikke den største fremgangen på venstre bakben, hun avlaster det tydelig fortsatt selv om jeg prøver å holde henne i ro mest mulig. Hun går løs i hus og hage og jeg prøver å følge med så det ikke blir løping. Men det er ikke lett å holde henne på beina……. Mens vi gikk hjem ( i bånd) gled og skled samt hoppet og spratt hun kanskje hver 3dje meter. Skal beinet få ro må jeg skaffe meg en bæresele og ha Betty på ryggen mens vi er på luftetur…….. Hørte jeg noen som lo ???  Noen som har en bæresele til salgs ? Helst rosa…..

 

Ellers har jeg begynt å jobbe igjen, deilig å komme igang selv om det er på aktiv sykmelding frem til jul. Dvs hvis jeg nå ikke er så heldig at det bryter ut en skikkelig forkjørelse da, formen har ikke vært god et par dager og nyser som besatt i dag. Og jeg som til og med har fått vaksine mot svineinf. hele 2ganger ;-(   Men satser på min vante flaks om at dette bare er falsk alarm og at det forsvinner raskt igjen :-)

Avslutter med å ønske alle en riktig GOD JUL !

Hilsen Gerd & Betty

2 Responses to “18.12.09”

  • Emma:

    Nei, nei, her er det ingen som ler, men kan du ikke komme hit og gå tur med meg – skulle gjerne sett deg med Betty i den der råååååsa selen!

  • Mormor:

    I alle fall godt at du er bedre, og at du har fått «hjelp» med å få veden i hus. Jeg lo ikke av problemet, men jeg må innrømme at tanken på rosa bæresele :-) fikk det til å rykke litt i munnvikene her. Får inderlig håpe det går framover med Dronninga, så dere slipper det. Ellers ønsker jeg dere en riktig god jul.