Jopp, pr nå ser det ut som det blir laaaaang vinterferie på Betty og meg.

Vært hos dyrleger flere ganger i det siste, og pr mandag var hun friskmeldt mtp urinveisinfeksjon. Vel og bra det, men hennes kne er ikke bra :-(

Nå er hun blitt røtget i rygg, hofter og kne og ja veldig mye bra men helt klart en betennelse i kne. Dyrlegene trodde ikke leddbånd var røket men at det hadde fått en strekk som krever lang tids ro…. De kunne heller ikke utelukke skade i menisken men først og fremst skal Betty nå holdes i ro sammen med akupunktur og Cartrophen-spøyter i en mnd så får vi vurdere på nytt deretter. Dyrlege refererte til at folk ofte må være ute av trening i mange mnd så mulig vinterferie blir til både påske og pinse….?  Yes – overhode ikke noe problem å ta Betty ut av trening en lengre periode kan dere tro … NOT !!! Etter 3 ukers potekutt er hun nesten ikke til å være i hus med :-) Nå ja, jeg krysser fingre og håper det beste. Det er jo lov til å leve i håpet ….?

Og jeg håper jeg er i jobb igjen snart også, blir rimelig sløv og lei her hjemme. Hånd ikke vond, men lite brukbar og jeg følger legens råd slavisk ( nesten i hvertfall ) om å la hånd få ro og hvile. Når operasjon virker så vellykket ser jeg ingen grunn til å belaste den før tiden og kanskje ødelegge den igjen. SÅ husvask og kakebakst blir det heller ikke i år («,) Er’e så nøye a ? jula kommer lell den ;-)

Men nei, jeg er ikke ferdig shoppet når det gjelder julegaver, faktisk helt tom for ideer – og penger ( ref over ;-)) Men der ordner seg vel etterhvert – ha en flott førjulstid folkens og takk for besøket :-)

Gerd & Betty båndhund

3 Responses to “Uønsket vinterferie”

 • Nei men stakkars dere da!!!! Høres ut som dere er omtrent i samme form om dagen….. Håper dere snart er på beina igjen (eller armen)snart!!!!

  Masse god bedring på dere;);)
  Ønsker så masse lykke til med å holde dronningen i ro………haha

 • Kari:

  God bedring til dere begge to!!
  Skal tenne et lys i kveld jeg ;-)

 • Mormor:

  Ferie er jo bra det, men ikke de uønskede. Det ble vel litt mye på en gang dette vel. Men tross alt, du får trøste deg med at dere er i takt, med den uønskede ferien deres. Ønsker dere en riktig god bedring begge to, og en god helg :-)