Og ja, jeg må jo sette opp et smilefjes !  I helga var 4 stk fra klubben på Vinstra, Gudbrandsdalen HK hadde som tradisjon tro et 2-dagers rundering og sporstevne.

Vi annkom campingen ca kl 18, deilig å være ute i god tid og tok middag på kafeterian rett ved hytta mens vi ventet på åpningen / trekningen på Frya leir kl 20. Lite spennende, jeg trakk som forventet start nr 1 ! En strek i regningen var at jeg begynte å få saftig vondt i et kne, og værre og værre ble det utover natten og mindre og mindre håp om søvn eller å klare å stille til start lørdag…. Shit !!! Men vrang har jeg bestandig vært ( har jeg hørt ….) så det var å tømme i seg en masse smertestillende og prøve. Jeg tvilte sterkt på om dette kom til å gå, men prøve skulle jeg ! Etter f.d. bar det rett ut i rundering, og host hark jeg tror ikke jeg hadde et spenstig ganglag på midtlinja :-)

Betty runderte meget bra, men vi fikk store problemer på påvisning….. Stakkars hund, hund forsto ikke bæret tror jeg men vi kom da i mål. Som dommer sa etterpå, hunden runderte til 10, men ble hemmet av fører v påvis noe han måtte trekke for selv om han tok hensyn til beinet mitt. Vi fikk 9 !!!

Felt ; ikke mye å si, 4 gjenstander ferdig avlevert på  tiden 01:40 og karakter 10.  Søndag også 4 gjenstander, i samme felt  og samme karakter, men nå på tiden 04: 53 :-)  Jeg tror noe av dette skyldes at det nå lå snø i terrenget…..?

Lydighet lørdag gikk ikke veldig bra, jeg var faktisk rimelig sliten og ukonsentrert og Betty tok litt av …… Men samlet endte vi på 564 p, nr 1 med cert og cacit !  Ikke hva jeg eller noen av oss på hytta ville trodd da jeg kravlet ut av senga lørdag morgen nei !

 Eh…vel, i år ble det bare 1 dag m spor, søndag morgen mens vi spiste frokost begynte det å snø ….! Og det fortsatte og snø, på fellesdekken ble baken hvit, og Betty hadde masse snø liggende på seg – staaaaakars lille hunden min ;-)

vinstra-201.JPG

 Oppe i lia der sporene skulle være ble veien ufremkommelig, faktisk kom ikke sporleggere opp, og de som var der kom heller ikke ned igjen …..

Men rundering gikk greit, jeg var startnr 1 ( som vanlig ) og må innrømme at en stund gikk jeg og sjekket evt spor ut til figuranter …. («,)  Terrenget var helt hvitt, og jeg tror Betty også reagerte litt på ‘underlaget’ søndag. Mulig det også var en annen ‘fert’ i skogen, hun brukte mye lengere tid på å lokalisere figuranter søndag enn lørdag.Vi mistet også en fig søndag. Trorlig må jeg ta skylden her, da jeg så hun ‘slo på noe’ ute på venstre side ved ca 300-350  meter inne i løypa men meldte ikke. jeg ble nok litt opphengt i det og sendte opp igjen mange ganger på den siden. Dumt, siden siste figurant lå på høyre side relativt nære grunnlinja ved ca 350 meter…. :-( Lurt ….. , og dermed ble det ikke masse poeng på oss søndag :-)

Helgen er over, og jeg må si meg godt fornøyd men synes nokså synd på de som ikke kom til start  søndag pga snø ….. Kanskje da spesielt Andreas og Arwen som denne gang manglet 1 eneste poeng på opprykk til A. Tidligere forsøk har endt med at han har manglet noe poeng på lydigheten, mens lørdag hadde de en flott lydighet men manglet et simpelt poeng i skogsøvelsene ….. Til Andreas : stå  på – du vet dere kan ! og til C  ; Grattis med opprykk til B- rundering ;-)

Neste år blir det vel ikke dobbeltstevne på Vinstra ….? Gudbrandsdalen Hundeklubb skal da avholde NoM, men jeg satte meg som mål at jeg faktisk skal starte der da også …. Hm , jeg bør nok kutte helt ut Eliteprogrammet nå og lage en slagplan på videre trening ;-)

Takk for besøket,og ønsk meg gjerne lykke til ;-)

Comments are closed.