hvorfor jeg er innom bloggen med nytt innlegg nå er jeg ganske så usikker på selv – for her skjer det lite :-)

Mandag var vi hos dyrlege / kiropraktor og joda det var en del ‘muffins’ i Betty’s rygg samt at dyrlege fikk mistanke om en betennelse …. Så da bar det rett ut for å tisse i boks, Betty altså ;-) Det viste feil ph og mere tull så prøver ble sendt til analyse og vi hjem med resept («,) Mandag kveld var det stor fremgang på frøkna, det var sikkert deilig å få løst opp i ryggen men så har det liksom stagnert…… Vi har ny time torsdag men som den hysteriske mor jeg er blir det nok en tlf i morgen mandag for å høre om resultater av prøvene er kommet ;-)

Så på hundefronten skjer det veldig lite, vi går en 15min runde et par ganger om dagen og på TV siste døgn er det bare mas om hvor lite aktivitet det er blandt folk om dagen og hvor helsefarlig og dyrt det er for samfunnet……* rødme rødme* ……Og helt riktig – jeg går IKKE tur selv da Betty ikke kan bli med ;-)

Hånd er fortsatt ikke vond men jeg begynner å bli litt lei av bandasjen, torsdag skal sting fjernes og det gleder jeg meg til, selv om jeg sikkert fortsatt må være forsiktig kan vel hånd brukes litt mer ( og jeg kan og virkelig bør vaske gulv …..?) Selv om jeg kjeder meg en del er det også litt godt med en ‘pause’. Nå strikkes det sokker og leses dagen lang ;-)

Regner ute gjør det – men inne har vi det bra !

Ha en fin dag og takk for besøket !

2 Responses to “tja….”

  • Mormor:

    Tja, det var nå hyggelig å se at det står til liv da, selv om det tydeligvis ikke er helt på topp, hverken for deg eller Dronninga. Du behøver vel ikke rødme så veldig mye, selv om du har hatt en liten pause nå, med god grunn, er du jo ganske aktive ellers i året. Ha en fin uke.

  • Kari:

    Åssen står det til med Dronningene i dag?
    Er spent på kroppen til den firbeinte – med tanke på kondisen til den tobeinte ;-)