Det ble til at jeg trakk meg fra de siste 2 stevnene nå  i helga, Betty haltet litt på venstre bakben igjen etter fredagens tur så nå ringer vi dyrlege i morgen og tar det rolig noen dager til ;-)

Helt typisk dette, nå som jeg er sykmeldt og veldig god tid til å trene og alt kjeder meg veldig mye hjemme. Opererte håndledd torsdag, ble advart om at dette kom til å bli vondt men at jeg bare ville bli sykmeldt i 2 uker så jeg var ved ‘godt mot’ men ………Det er så mye motstridene meldinger ute og går. De som opererte meg sa at jeg ville bli sykm 14 dager fra dem og at jeg deretter skulle oppsøke primærlege. Det var ETTER operasjonen, jeg måtte regne med mange uker før jeg hadde full styrke i hånd igjen ….. Vræææææl   ? Jeg kjeder meg hjemme alt nå – men jeg har en jobb hvor jeg trenger begge hendene i drift … :-(

Nå ja, får trøste meg med at det ikke er vondt da, bare ganske klønete enda men det er jeg ganske vant med da- å kløne mener jeg med å få til ting ;-) I dag har jeg prøvd strikkepinner uten noen særlig god suksess så det er vel å lese igjen -Takk til Inger som har lånt meg mange bøker ;-)

I går var vi på runderingsstevne i Hønefoss Hundeklubb – Gratulerer til Anne & Emil som fikk Cert og 544 p. Jeg husker ikke alle poengene men det var et par opprykk og mye bra lydighet å se så gratulerer til deltagere og til brukskomiteen / alle medhjelpere for vel gjennomført stevne :-)

One Response to “Tidlig vinterferie ;-)”

  • Mormor:

    Oi oi, det var mye på en gang, halt hund og klønete matmor. At en blir ubeskrivelig klønete av håndledd som ikke fungerer kan jeg underskrive på. Prøvde med et brukket håndledd, for noen år siden. Kjedelig var bare forbokstaven på slutten. Lykke til med helbreden både for deg og Dronninga. :-)