og ikke de store hendelsene skjer her :-) Forrige uke ble det faktisk flere jordespor -egentlig mest oppsøk som vi trente på da jeg har merket en snikenke  og økende usikkerhet hos Betty i oppsøkende. Hvorfor vet jeg ikke men de har blitt bedre synes jeg. Også her vet jeg ikke hvorfor de har blitt bedre annet enn mengdetrening ;-)

Mengdetrening ja- det skal vel være bra det men på Betty er trening motivasjonsøkende uansett hva vi trener så lydigheta tok jo helt av og jeg blir jo desverre bare lattermild av ‘valpen’ som bare spretter rundt og virrer ; jeg vil jeg vil men vet ikke hva jeg vil :-)

Så lørdag tenkte jeg at nå må jeg virkelig ta tak i problemet og få frøkna til å roe seg ned og konse litt. Møtte flere på treningsområde og fikk kjørt en god del lydighet.

Etterpå var vi 2 stk som kjørte felt ( samme sted som på sporstevne i okt) og det var jammen ikke lett ;-) Begge hundene jobbet veldig bra i feltet etter hva vi kunne se, og fant jo alle gjenstandene men ikke innen 5 min skal jeg love !!! Heller 5 min pr gjenstand ;-) Pussig  – hva er det med det feltet som er såååååå vanskelig ???

Søndag ble det 2 korte runderingsøkter på Betty. Men det som bekymrer meg litt er at Betty haltet på  venstre bakre pote etter aktivitet og jeg finner ikke ut hva det er. Etter kort tid i bevegelse er hun helt fin igjen og vi har nå tatt noen dager fri i tilfelle det er en strekk eller lignende og ser lite på henne pr nå. Håper det heles av seg selv for til helgen har vi kommet med på runderingsstevner. Jo, det blir lite trening mot stevne men jeg satser på hun husker hva det dreier seg om :-) Dette er de siste bruksstevnene i år og helt ærlig skal det bli litt godt med en konkurransepause ;-) Det går fort mot neste år nå …..

 

Ha en fin uke !

2 Responses to “Dagene kommer og går”