Ja, jeg synes virkelig spor er en uforutsigbar greie …..  («,)

I går sto spor på plan, oppsøk gikk rett ut rolig ut i ca 25 m før Betty slo på ‘noe’ men nei -hun dro videre, fortsatt pussig nok rett og fint ut mot merke før hun begynte å rote veldig rundt. Hm, der dro hun mot venstre ( og jeg som var sikker på at sporet gikk mot høyre ….) Men så ble vi ropt tilbake til linja. Ja ja., suset oss så da mot dommer igjen mot punktet hun hadde markert på vei ut men nei ikke noe spennende der nå. OK, sendte Betty ut mot sløyfe igjen og nå slo hun på spor og dro mot høyre ;-) Ja -så kom vi da oss ut av oppsøksområde denne gang også ! JIPPI ;-)

Sporet gikk vel egenglig rimelig greit til tross for noe vind.Betty virket trygg i lina, rolig og fin. Må innrømme jeg tittet mest i bakken etter pinner og ikke på Betty men det var helt bortkastet – Betty fant alle pinnene selv hun :-) Og desuten oppdaget  jeg ganske tydelig at når det var gått en stund etter siste pinne ble jeg mer opptatt av å se på Betty enn bakken ;-) Så neste gang skal jeg stole på at Betty finner pinner hvis vi er på  sporet da vel og merke.Tror jeg. Stevne for 3 uker siden fant vi jo ikke en eneste pinne…..

Lydighetsdelen er jeg virkelig fornøyd med : Før start følte jeg at Betty var litt for klar men hadde ikke tid / fikk ikke roet ned nok. Merkelig nok gikk fri v fot bra, det kom bittelitt lyd på noen forflyttninger med det hørte ikke dommer og nei, jeg gikk ikke bort og sa det etterpå :-( Innkalling : hun ble utrolig nok liggende,(jeg var helt sikker på at hun kom til å reise seg mens jeg gikk ifra) Men dårlig ståmomenet og sitt istedet for ligg ga lite poeng.(5,5) Fremadsening ; Utrolig men sant – vi fikk 9 HÆÆÆÆÆÆÆRLI !!!!! Resten gikk også bra – noe lurv var det men samlet på lydighet endte vi på 265 p. Ny pers tror jeg ;-)

Felt ; Bra men bare 3 gjenstander. Taktisk feil fra fører ;-) Snakker ikke mer om det, OK ?

Oppsummerte ble dette utrolig nok 587 p og vi vant nok et sporstevne . Eh, dette hørtes selvgodt ut men statestikken ække så gærnt på spor da siste året ; 6 starter har gitt 2 førsteplasser, 1 2.dre 1 3dje 1 6plass (NM) og 1 ikkegodkjent (hønefoss ) Stolt jeg da om jeg skal si det selv – spor er vanskelig og farlig det, men bittelitt morsomt også ;-)

Så ja trolig blir det mere sportrening på Betty, jeg blir ikke overrasket om det blir et spor i dag også. Hun er i hvertfall virkelig i form nå i dag morges ;-)

Ha en flott dag folkens – selv om det regner litt ; det finnes ikke dårlig vær bare dårlige klær og tenk så deilig det blir å komme inn i varmen etter en lang tur ute :-)

4 Responses to “Uforutsigbart”