I dag er været igjen deilig, og supert er jo det siden jeg skal jobbe ettermiddagen …..? Men humøret er i det minste bedre, og blir jeg ikke sittende for lenge her blir det vel ingen unnskylding for litt rydding ute i hagen ?

Lydighetstreningen i går gikk greit, men huff for noen skeive innkomster frk har ? Hvor har hun nå lært det da ? Men fremadsendingen begynner å likne noe, mitt problem er at hun fortsatt går for fort, har bra tempoendring ved gruppe og alt det der, men jeg er ikke lang nok i beina til å holde følge :-) Ja ja- dette blir nok aldri en 10’er øvelse for oss. Men 4 x 8 poeng  er mye mer enn 4x 0 poeng :-) 

En treningsøkt igjen før Vinstra, hvor planen er å satse på lek og felt ? Og går det ikke ‘vår vei’ på Vinstra får jeg håpe vi får en fin tur ;-)

Fin tur håper jeg også de som skal til NoM får, samt LYKKE TIL !!!

One Response to “Ned og oppover igjen ;-)”