ble avholdt i dag – og i år som i fjor – i flott høstvær men det merkes det er høst når man ikke står i solen ja ;-) Nå, det var vel ikke været jeg skulle skrive om men jeg blir så lett revet med …….

Jopp, lett påvirkelig i medgang er jeg i hvert fall, i dag var Betty virkelig morsom å gå med. Hun rent ut gnistret – og det merkes på fri v foten ;-)  Jeg vet hun kan gå myyye bedre fvf men i dag nesten hoppet hun ved siden av meg. Dommer synes pussig nok det ble virkende litt rotete…..?  :-)

Men noe av det jeg ikke har vært helt fornøyd med på stevner fungerte bra i dag ( neddekk, oppsitt, kontakt og kontrolert intensistet.) På flere av øvelsene var det rimelig mye støv men for en hund – Betty gjorde som best hun husket hun («,)

Endte på 273 p og ble Årets Klubbmester i Lydighet 2009 !

Dette var 5 gangen på 5 starter de siste 6 årene. På tide å gi seg mens leken er god tro ? Vi får se om et års tid ;-) Nå er det kos og litt massering som venter Dronninga

Ha en fin kveld

3 Responses to “Klubbmesterskap i lydighet HHK”