gikk ikke helt etter planen ;-) Nei, dette er ikke maskiner men individer med egne meninger er helt sikkert. Skal ikke klage veldig lørdag, da tror jeg Betty kan ha hatt vondt i mage -det kom i hvertfall en del luft ut som ikke luktet godt ….

Rundering : God drag i lufta og selvstendig hund som løp dit hun ville selv…. Og på stevne er det ikke like lett å justere inn slagene da det helt klart så ut som hun hadde figurant i nesa flere ganger og litt kupert terreng og noen steder tett s jeg ikke så hvor hun var. Vi fikk da hanket inn alle 3 figurantene og fikk 8,5 i karakter. Godt betalt, jeg var kke fornøyd med runderingen kan du si….

Felt ; kun 3 gjenstander og tror det ble 7. På lydighetsbanen var hun meget rolig, og ble belønnet med 8 på fremadsening («,) Aldri så galt så er det godt for noe ! Mye bra karakterer ellers også, men også noen skikkelig glipper…. Betty har begynt å ikke legge seg på dekk-komandoer ( fellesdekk og innkalling måtte begge ha dobbeltkomando ) samt at hun ville ikke sette seg opp etter kryp……Hva skjer a ? :-)

Ja ja, vant med 537 p, cert og cacit. Men dette er liksom ikke en poengsum det er grunn til å juble over. Siden vi skulle starte søndag også skulle vi sove over i Sarpsborg, og vi var 4 stk som var ute og spiste veldig god kinamat lørdag kveld, men det ble veldig tidlig mørkt. Jeg sovnet med lys og TV på litt over kl 21 tror jeg ;-)

 

Søndag : Ny dag – nye muligheter ! Betty virket i bra form og i strålende høstvær var vi klare til ny dyst. Bra vind og selvstendig hund var ingen god kombinasjon…… Gr….. Innrømmer jeg etter rundering var ganske sur en periode, jeg følte Betty virkelig demostrerte i løypa. Korte grunne /slag hele veien, hun hadde full kontroll og jeg så tydelig på henne når vi nærmet oss figuranter. Da livnet hun til – og joda vi fant alle 3. Poeng ble det også, kun 8  men vi hadde heller ikke fortent mer !

Felt : Mulig hun skjønte jeg var sur – for het tok hun med 2 gjenstander på en avlevering («,) Effektiv hund joda, men dommer ga oss ikke ekstrapoeng for det …..;-)

Lydighet ; Her klønet jeg veldig på fri v fot, fikk 8,5 Veldig dårlig innkalling igjen ( de aller fleste hundene hadde veldig dårlig tempo i helga faktisk ) men det gledelige er 8,5 på fremadsending ! Det hjelper å trene…

Samlet ble dette 543 p og 3dje plass. Vi gratulerer Hilde & Bocca med seier, cert og cacit !!!

Som bestandig er det veldig hyggelig på stevne i Sarpsborg, takk til alle deltagere for en fin helg, og ikke minst mannskaper og dommere som stiller opp og lager stevner til oss andre ! Neste stevne for meg og Betty er allerede førstkommende lørdag. Spor her i Hønefoss, og hjelp og trøste – hvordan det skal gå er jeg spent på, vi rekker ikke å trene før helga- mulig jeg kan få lurt inn et spor onsdag kveld …..?

Ha en fin dag !

gerd

One Response to “2 stevner i Sarpsborg i helga”

  • Gratulerer med seier på lørdag;);) kanskje vi kunne trent sammen i sterk vind for det ser ut som vi har ganske mye av det samme problemene!!!! haha Sees til helgen;) Masse lykke til på lørdag!