og vi  har trenet masse i dag, både kvantitet og kvalitet håper jeg …?

Våknet frisk og opplagt i dag morges kl 8 til et nydelig høstvær, veldig kaldt inne (minusgrader i natt ?) men morgenkaffe og røyk ble nytt i fullt monn ute på trappa mens solen varmet ! Planen var at 4 stk skulle møtes til rundering kl 11, og utrolig nok var jeg ute i veldig god tid så jeg rakk faktisk felt før de andre kom ! I det siste har jeg merket hun ‘slipper’ fert for lett og løper heller videre for å se om det skulle dukke opp noe annet. Frk er glad i løpe ser’u – ikke vits i å jobbe hardt for noe som kan komme lett ? Så i dag prøvde jeg å finne noen feltgjenstander m lite fert og skjule dem så vanskelig jeg kunne men neida – itte no problem i dag ….!  To gjenstander inne på no time. Mulig det sier noe om min fantasi og / eller om hva jeg tror er vanskelig for hunden ?  Eller er Betty tankeleser ? Faktis så tror jeg det siste – for hvis jeg planlegger å trene på et eller annet moment så går det som på skinner på treningen.

Runderingen i dag ; Nå skulle det taes tak i passeringer  og dype slag. Tja  – vi fikk til noen flotte rette og langt ut – slag og bra passeringer. Muligens manglet det noe på fremdriften – shit – Betty var jo så lydig i dag da …… Nevte jeg noe om tankeleser ???

Kjørte et nytt felt e runderingen som også gikk  fort fort. Fortsatt 2 gjenstander som hun jobbet seg fint inn på, OK da -helt ærlig løp hun forbi den ene gjenstanden 3 ganger før hun slo -men kan vi ikke si at det var på feil side av vinden ?

hups – det der med tankelesing gjelder ikke på lydigheten tror jeg  –  der mangler vi nok noen forbindelser ;-) Etter vi var ferdig i skogen i dag dro et par stykker av oss til ei som har egen treningsbane hjemme og kjørte noen øvelser. Dvs ukjent område for Betty ( og hun var nok sliten e 2 felt, rundering og en halv times tur . Utrolig dårlig kondis på dama – men sånn blir det når hun bor her ;-))

Noe var ‘sånn passe’ og noe litt bra. Fvf gikk greit, mange rette holdter, kun en litt skjeiv så der har trening gitt resultater:-) Hinder gikk også glatt i dag, uten touch og det gleder meg masse. Virker som hun har begynt å hoppe mye bedre – og de poengene vi taper på berøring der har vært sure å miste.

Men det beste er at motivasjonen er tilbake ;-) I morgen har vi igjen avtalt å møtes, til lydighetstrening og hopp og hals og fremadsendig osv osv osv – HÆRLIG – SNART MANDAG …….

One Response to “En hærlig søndag er over”