og avreise til Finnland nærmer seg….. Gisp….. Neste tirsdag er det vel desperat pakking på gang i heimen her :-) Om jeg er klar til NoM ? tjo, så klar som jeg kan bli vel ? Noe nervøs for dette er jeg, men sunn fornuft tilsier at det Betty ikke kan fra før ang rundering får jeg ikke lært inn nå heller. Har håp om en økt i morgen kveld og tenker da bare rett ut og langt ut («,) Og kanskje om jeg får til en figurant i tre …?

På LP-fronten sliter jeg veldig med å kaste apportbukken over 10 meter, ellers har jeg testet ut stå og dekk under marsj («,) Værre er det med tempo på innkalling….. Betty sprinter ikke spes fort kan du si, heller rolig jogg men hun kommer da så 0 kan vi vel ikke få («,) Får satse på å ‘pese’ henne rett før inmarsj på banen og se om det holder ;-)

Ellers fred og ro i heimen, Betty er tydeligvis fornøyd med de siste dagers trening. Lørdag var vi i Drammen og startet rundering. Begynte med apell, ikke heeeeelt fornøyd med den jeg da men veldig mye bra, fikk bla 8 på fremadsending !!!! HÆRLI  – og utrolig overaskende for Betty var heit nok, ble trukket for lyd på flere øvelser :-(  Rundering gikk bra må jeg si,og ble belønnet med 9, 5 ! Så kom feltsøk, liksom glansnummereret fra NM. Det var den gang da : lørdag ble det 0 ;-) Så vi endte med ca 535 poeng og nr 2.

Ja ja, vi håper på stevner hvor alt klaffer senere i høst, har meldt på i Sarpsborg og Hønefoss i nov men lurer veldig på Belgerklubben i oktober og Halden 8 nov. Men jeg har jo sååå lyst til å trene / starte spor også, hvordan skal jeg få tid og energi til alt ? sitat fre Ferdinan Finne(?)  ‘Du kan få alt du ønsker deg, bare du ikke ønsker deg alt’ eller noe sånt. Ja, jeg vet jeg ønsker meg mye, men det er jo så gøy når jeg er så heldig og har en slik drømmehund :-)

Men nå koser hun seg i senga, og jeg skal lene meg tilbake i go’stol og nyte resten av kvelden :-)

Morna – og takk for besøket !

2 Responses to “Dagene kommer og går,”

  • Masse lykke til i Finnland dette fikser dere så lett så!!!!
    Du send Andreas opp i ett tre imorgen……haha
    Vi sees i saprsborg;););)
    Kos dere på tur er ikke hver dag mann for oppleve noe sant!!!!

  • Mormor:

    Bare innom som snarest for å ønske deg godt tur, og lykke til i Finnland :-). Skal bli spennende å lese hva dere opplever der.