har jeg hatt litt blogg-skrekk tror jeg  ;-)  Er jo mye jeg har hatt lyst til å fortelle, men det ble en rar sak siden det ble oppdaget bruk av feil koffisient og at det ble endringer i resultatlistene. Nå ble det ingen endringer for min del men stakkars de som fikk endret sine plasser. Vel, noen rykket jo fremover oxo da.

Og der kommer litt av mitt dilema inn…. Jeg synes det var flott at de som sto på pallen og gratulerte dem der og da, og mente det virkelig -men jeg synes jo også det er flott jobbet av  Roy Eftedal som ble 2 g NM-mester i år MEN det betyr jo IKKE at jeg ikke unnet Monica Tegler å vinne ….?

For neste års del skulle jeg ønske at alle kunne vinne – og at NBF i fremtiden unngår slike saker….!!!     Selve NM og oppholdet var meget flott, så stor takk til Voss HK !

Men nå er NM over, og her har vi (les jeg) såvidt begynt å se fremover igjen. Ja….jeg tenker litt ofte på NoM faktisk, og om 2 uker er vi forhpentligvis i nærheten av kaia i Stockholm. Klar ??? å nei, føler meg ikke klar…..  Gisp……. Men jo, gleder meg ganske mye også…. Selv om jeg ikke helt vet hva jeg skal ut på ;-)

Først ut et stevne i Drammen til lørdag, og vi har trenet litt i det siste. Betty er veeeeldig klar…. :-( Så lydigheten er ikke god. Leste om noen hunder som hadde ‘fluer i hode’ men hos Betty virker det som det er en helikopterflyplass… («,) Jeg må le selv om jeg har mest lyst til å grine, men det har blitt lite effektiv trening, mest kamp om konsentrasjon og ro. Planen er å få gjort unna et langt spor eller to fredag for å prøve å roe ned Betty litt. Ved mye trening blir hun oftes bare mer og mer intens ( og mister dermed konsentrasjon og vi får masse slurv i øvelsene )

I morgen er det kurs på jobben, og trolig ingen aktivitet på Betty. Enten er hun bare stresset pga lite trening i forhold til hva hun ønsker ellers er det noe med løpetiden å gjøre.Jeg synes hun er veldig masete for tiden og håper det roer seg snart :-)

Men nå skal jeg prøve å overvinne min støvsugerskrekk og få samlet sammen noen av hybelkaninene her («,)

ha en fin kveld og takk for besøket !!!

One Response to “Etter NM i bruks 2009”

  • Emma:

    Jepp, forstår godt hvordan du kjenner det – har det akkurat på samme måte!

    Men du, det er jo ikke så mye lydighet dere skal gjennom i Finland så da gjør det vel ikke noe om hele hodet til Betty er fullt av helikopterpiloter ;-) Der vil hun jo få sprunget av seg litt i runderingsløypa og på feltet!!