Sliten jeg, og litt susete i hode i dag (også )

Jeg burde bare har ropt ut JIPPPIIIIIIIII JIIIIIIPPPI  hipp hurra men nå tirsdag kveld er jeg litt matt, da jeg har fått nyss i at det er oppdaget regnefeil på dommerprotokollene fra NM i bruks,i både rundering og spor. Det er trolig blitt brukt gamle skjemaer med gamle koffisienter på fri v fot og hopp over hinder. Men når det er sagt, er det stor mulighet for at mine plasseringer er som det ble opplest på premieutdelingen søndag…

 Med forbehold :  JIPPI : VI FIKK SØLV UNDER NM I RUNDERING 2009

og….vi er blitt tatt ut til å delta på NoM i Finnland 19 -20 sept !!!

og uten forbehold er jeg også kjempefornøyd med plassering i NM Spor, plass pr nå er 6 plass men her er det nok reelt stor muligheter for endringer på resultatlistene. Men uansett, jeg er megafornøyd med å bare være med på NM i spor, og komme igjenom sporet som foresten var veldig fint ( tror jeg ) men litt vel fysisk krevende, for meg vel og merke – Betty klarte seg veldig bra hun :-)  Men min kropp er ikke spesielt godt trent til å løpe 1940 meter i ned-og-opp-og -myr-terrenget på Voss ;-)

Har veldig lyst til  fortelle ‘alt’  om turen og opphold samt rundering,sporet og feltsøkene – jo må bare skryte av feltene : Begge dager fikk jeg 2 x10 blank av begge dommerne. Hærli – for felt har jeg jobbet litt med i sommer, og yes ny treningsmetode funker ! Gjelder bare å få ‘overført’ noe av dette på annet vi trener da;-)  Eh, fra lydighet skal jeg ikke utbrodere for mye, i hvertfall ikke fra lørdagen…. :-) Søndag etter sporet var lydighet meget bra til oss å være, så hvis noe har festet seg på teflonhjernen har jeg lært mye i helga !

 

Tusen tusen takk for alle gratulasjoner og hilsninger både her og på telefon !

Kjempehyggelig – jeg setter veldig stor pris på det og beklager jeg ikke har vært inne og oppdattert før men da jeg kom hjem natt til mandag var modem kaputt så hadde det ikke vært for min eminente webmaster som dukket opp med mobilt bredbånd hadde jeg ikke vært her enda :-)

Men nå skal jeg og Dronninga snart finne senga, så får vi avvente resultatskjemaer og se om det blir noen plassendringer. Uansett ; jeg har en drømmehund og har hatt en super helg. Tusen takk til dere alle som gjorde NM til en flott helg

3 Responses to “Phu…..”