Holdt nesten på å si heldigvis, for jeg har nok gruet meg en del til dette stevne. Nervøs nok var jeg også søndag før start, det ble for lenge å vente før vi kom igang og jeg merket at jeg starter alt for få stevner …….

Men det gikk jo bra ?(Ingen dommere knurret en gang til meg :-)) Havnet tilslutt på 8 plass i rundering. Fullstendig resultatliste og bilder fra NM ligger her http://www.norsk-brukshundsport.no/nm_2007_stovner.htm Ikke at jeg egentlig er fornøyd med runderingen, der gikk så si alt skeis – kom liksom aldri igang, hver gang jeg trodde at nå begynner det å ‘flyte ‘ bra lå det jammen meg en figurant :-) Vel, legger rundering bak meg- der vet jeg vi kan bedre og gleder meg over lydigheten. synes det fungerte bra, jeg husket hva jeg hadde tenkt og planlagt på forhånd og Betty var veldig samarbeidsvillig -på mine vilkår :-) MULIG det kan komme av at hun begynte å bli virkelig sliten ……? hm ……?   Mandag var hun også veldig rolig, tror nok hun var støl og stiv så det holdt gitt, haltet på 3 bein stakkars jente men det gikk seg til utover dagen så det er nok ikke noe alvorlig. Hun fikk nok en strekk i bakparten fredag på stigen samt et lite potesår bak søndag så ja ja, jeg forstår jo at hun ikke løp som en gal i skogen da :-)

Men Bettys kjære og gærne figurant KARI BAKKE og lille RAYA kari-og-raya16.jpgtro skikkelig til i sin NM- Debutt !!!  For oss som har sett Kari og Raya på treninger kom det ikke som noen overraskelse, men tror nok Kari selv ble meget overrasket da det endelige resultatet ble offentliggjort ;-) Gratulerer så mye til dere begge to !!! Jeg så dere ikke i skogen, men ut ifra ‘ryktene’ og karakter gjorde dere en flott jobb !

Skulle så gjerne skrevet mer  om et flott NM på Fet / Stovner Hundeklubb men hverdagen har innhentet meg : jeg oppdaget at jeg har utrolig dårlig tid skal jeg rekke tannlege-timen min i dag ….. :-(

Ha en flott dag og takk for besøket !

Comments are closed.