Snart er vi på tur til Voss, endelig holdt jeg på å si. Liksom på en måte årets høydepunkt dette, på en annen måte er det jo bare et stevne….? Men feil å si det bare er et stevne også, det er jo tross alt NM :-)

Og jeg er litt imponert over at vi, Betty og jeg har klart å kvailifisere oss til dette. Uttaket går etter de tre høyeste poengsummene / beste resultatene over 1 år og de 15 beste får starte på NM. Fullstendig liste ligger på NBF, under Norgesmesterskap  http://www.norsk-brukshundsport.no/

Nytt av året er at vi skal starte både rundering og spor, helt utolig men i spor klarte vi å kvalifisere oss med 3 stevner. Ja ja, den store erfaringen på spor har vi IKKE men det får gå som det går. Har kjørt noen små spor i det siste og Betty virker trygg og god.Jeg har prøvd å lage noen spor med utfordringer til henne, men de har har hun tatt på strak labb ;-) Eneste er at hvis hun blir sliten, eller sliter med sporet dropper hun å ta med pinnenne…..og da blir det lite poeng gitt ;–(  Nå ja, søndag er dagen for spor, pr nå er jeg ikke nervøs men spent :-) 

Noe jeg er litt ‘stolt’ over er at vi ligger som nr 5 på ‘sammenlagtliste’ over brukshunder http://www.norsk-brukshundsport.no/resultatservice/zanto_2009.html Men mye kan endre seg der etter NM, og jeg forventer ikke å klatre oppover for å si det sånn :-)

Siste uke har jeg hatt en veldig dårlig feeling for lydigheten men det hjalp litt i går, og nå er det ikke mere tid til å trene. Avreise til Voss i dag, dvs om et par timer og min kjære mamma skal være med. Hun var ferdig pakket i går og om hun ikke har fått svineinfulensa har hun i hvert fall reisefeber :-)

Kanskje jeg skal komme meg ut av pysj og pakke litt også….? Jeg gleder meg til en tur til Voss, men gledgruer meg til å starte tror jeg….. («,)

Takk for alle lykkeønskninger !!!

God helg

Comments are closed.