og vi har en dag uten sikre planer i sikte ;-) Så nei, vi kom ikke til NM-finale i år, men hang med til siste slutt («,) Vi lå en stund ( lenge synes jeg ) på 14 og 15 plass men de to tre siste deltager som gikk slo meg ut ;-) Faktis veldig greit selv om noen ikke vil tro jeg mener det. Hyggelig på Bjerke men litt stress også…. Har jo sagt det flere ganger at jeg koser meg mere på små stevner. Nå ja, jeg var godt fornøyd med Betty lørdag og på NM-finale er det faktisk litt roligere så jo, hadde vi kvalifisert oss hadde jeg nok stilt i dag oxo …..(«,) Endte på 17 plass, 1,5poeng unna finaleplass :-)

Fellesøvelser ; 10 på sitt og 7,5 på fellesdekk. Flyttet begge labbene og litt snusing. Fri ved fot : Underveis fikk jeg en følelse av at dette  går jo bra og ble belønnet med karakteren 9. Så over til neste ring : det gikk fortløpende og vi begynte med stå sitt dekk u/ marsj : Her holdt jeg på å ‘glemme bikkja’ før øvelsen men fikk hanka inn en kontakt før start. Ikke helt fornøyd med fri v foten, fikk 8 på øvelsen så momentene kan ikke ha vært s ille :-) Innkalling ; fikk som mange andre 7,5 så den var ikke blandt de beste. Fremadsending til ruta : Huff huff….. her kom svetten på ryggen, Betty virkelig satte meg på prøve nå ;-)  Frem til markør ; Betty kan ikke ha sett markør men travet ut- og da jeg ropte stå for å prøve å dirigere mot markør reagerte hun veeeeldig dårlig på ståkomando og svirret videre og litt mot venstre før hun stoppet….innenfor grensa til markør !!!! Er’e mulig å ha slik flaks ? Greit nok ut til ruta og vi fikk 7,5 p. Yes !

Nå måtte jakka av – og inn til ring 3 hvor de siste 4  skulle utføres. Apport m dirigering pleier ikke være et stort problem selv om den øvelsen heller ikke pleier å gi maks poeng. Men hva som skjedde nå kan jeg jo lure på for svar for jeg vel aldri ;-) Betty fulgte med han som la ut apportbukkene og jeg fikk beskjed om å sende. Betty satt fortsatt og så mot høyre / utlegger borte ved teltet. Hva hun så anes ikke men jeg komanderte, hun rykket til men satt fortsatt som en dronning og kikket…. Først på 3dje komando gikk hun og joda stoppet og på ny komando ut til riktig apport. Ved avlevering var hun litt usikker på om hun ville slippe eller om vi skulle krangle litt …. («,) desverre så oxo dommer dette – men tross alt fikk vi da en 5’er. Jeg ble litt skuffet over meg selv på denne øvelse, men prøvde å legge bak meg. Hopp o hinder ble det touch på tilbakevei og veldig lav intensitet hos Betty så her ble det 6. Gr….. Neseprøve ; Betty gikk over riktig pinne flere ganger, tok riktig men dårlig opptak og flere takskifter på vei inn. Fikk 5. Men så kom jeg til meg selv igjen og ‘fikk opp’ Betty igjen. Avstandskomando ble utført bra og vi fikk 9 pga noe trege momenter. Stemmer det, vi har trege momenter og gjør jeg noe med det får jeg forflyttninger og enda mindre poeng :-)

Sum av sumarium er jeg fornøyd med Betty, hun virket veldig fornøyd, glad og gjorde det hun skulle men jeg er ikke fornøyd med egen innsats i siste ring…. Men – hadde jeg gjort en bedre innsats så hadde jeg trolig ikke hatt ‘fri’ i dag men på tur til Bjerke i dag også («,) Vi var tross alt bare 1,5 poeng unna finale og et halvt poeng mere på en av øvelsene i siste ring hadde gjort utslag.  Jeg har veldig veldig lyst til å dra inn og se på finale men bør så absolutt bruke dagen på noe annet («,)

Lykke til til dere som skal i ilden i dag, og ha en riktig flott dag til dere alle andre ;-)

2 Responses to “NM-kvalifisering i LP er over,”

  • Emma:

    Jeg syntes jammen i meg du har gjort en svært så hederlig innsats jeg Betty! Og det er jammen bra du har en bitte litt surrete eier, for jeg er sikker på at det finnes bedre ting å ta seg til ennå være på Bjerke en søndag formiddag!!

  • Stikker bare innom en snartur for å ønske lykke til i det RIKTIGE NM, jeg *ler*.