og har funnet ut vi ønsker oss noen uker til før neste stevne ;-) Nå ja, vi var vel litt overdrevet, Betty er klar som et lys hun…. Tirsdag ble vi komandert på bruksapell og det gikk som jeg var bekymret for i siste innlegg. Fremadsening gikk i hundre, og desverre uten stopp føøøør gruppa… Jeg brøt øvelsen så vet jo ikke om Betty hadde tatt seg inn på slutten. Det gikk bedre etterhvert men vi får vel ikke mange sjanser på å lykkes neste helg ?

Men først er det kommende lørdag som jeg er litt spent på, om hun er like heit på LP-banen under som på brukslydigheten, da kan det jo gå veldig bra (til oss å være velogmerke) men likevel er jeg ganske usikker på hva jeg skal gjøre opp mot neste helg…. Mye trening gjør Betty høy, så jeg burde ikke trenet i det hele tatt men hva gjør man når det er sååååå mye  trene på ….? hm…..(«,) Ja ja, vi får se, om 1 uke er jeg vel trolig på Voss ved disse tider, og om 10 dager vet jeg hvordan alt har gått.

I dag har det vært ‘hviledag’ for Betty og hun puster tungt i senga si – mulig spent på hva morgendagen kan bringe ? Det er jeg også, dvs spent på hva jeg rekker av div saker og ting med og uten hund ;-)

Ha en fin kveld og god helg !

3 Responses to “Vi trener jevnt og trutt,”